ITSO’dan girişimcilik eğitimleri

28 Ocak 2013 18:12

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin 9. etabı  başlıyor. Eğitime katılmak isteyenler için son müracaat tarihi 1 Şubat Cuma günü.

Bu zamana kadar 8 etabı tamamlanan ve yaklaşık 250 kişinin eğitim gördüğü ve 230, kişinin de eğitimleri başarıyla bitirerek girişimcilik belgelerini aldığı belirten ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, “Girişimcilik eğitimlerinde biz amacımıza ulaşıyoruz. Bu zamana kadar bizden eğitim alarak iş hayatına atılanların sayısı ortalamanın üzerinde. KOSGEB in de eğitimlere katılarak belge alanlara destek vermesi girişimci sayımızı artırıyor. Eğitime katılıp belge alarak iş yeri açanların sayıs ıda 30’un üzerinde. Önümüzdeki ay içinde yapacağımız eğitimler için öncelikle mülakat yapılarak girişimci adayları seçilecek. Katılmak isteyen girişimci adayları odamız KOSGEB birimine başvurabilirler.”dedi. 

ITSO’nun ücretsiz düzenlediği eğitimlere katılmak isteyen girişimci adayları 1 Şubat Cuma gününü kadar ITSO’daki KOSGEB Birimine isimlerini yazdırabilirler.

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...