Karı kocaya saldırdılar

13 Mart 2018 17:38

Aliköyüsporlu taraftarların, IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü 2 sporcu velisine saldırdı. Karı koca, şimdi kendisine saldıran taraftarlardan şikayetçi.

                Isparta 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu’nda mücadele eden IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, Aliköyüspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı. Sav Sahası’nda geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçı Mustafa Sağdıç, Zeki Dereli ve Tufan Selvi isimli hakemler yönetti. Karşılaşmada çıkan olaylar sportmenliğe yakışmadı.

                Aliköyüspor Yöneticisinin maçın hakemlerinin kararlarına itiraz ettiği ileri sürüldü.

Saha içindeki gerginliğin, taraftar arasında da yaşandı. Akabinde IYAŞ Gençliksporlu karı koca ile Aliköyüsporlu taraftarlar arasında olaylar yaşandığı iddia edildi.

Maçı seyreden bayanın, yöneticiye “Yeter artık maçı çok geriyorsun” dediği ileri sürüldü. Yöneticinin, Kadına dönerek, “Size bir şey diyen mi var” dediği öğrenildi.

Daha sonra tribünde yaşanan kargaşada  bütün Aliköyüspor yöneticilerinin, adam ve  kadınla tartıştılar.  Karı koca vücudunun çeşitli yerlerinden yararlandılar. Acilen Şehir Hastanesi’ne götürülen karı koca’nın rapor aldıkları öğrenildi.

Karşılaşma öncesinde polislerin olduğu daha sonra “IYAŞ’ın maçında olay çıkmaz. Bir sürü maç var, onlara bakalım” diyerek görev yerinden ayrıldığı iddia edildi. Daha sonra emniyet güçlerinin olay yerine gelerek tarafları sakinleştirdiği belirtildi.

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Velisi E.Ç, eşi ve kendisine yapılan saldırı nedeniyle hastanelik olduklarını belirterek, “Biz çocukları izlemek için hafta sonunda eşimle Sav Sahası’na gittik. Gittik ama yaşananlardan dolayı çok üzgünüz. Tribünde saldırıya uğradık. Yaklaşık 20 kişi üzerimize saldırdı. Bize saldıranlardan şikayetçiyiz” dedi.

 

 

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...