“4. Organize Sanayii gerçekleştirme çabasındayız”

10 Mart 2018 13:25

Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, ‘Isparta’nın giriş kapısı Keçiborlu’dur. Günde 40 bin aracın geçiş yaptığı bu bölge Isparta’nın en önemli çıkış noktasıdır’ dedi.

Keçiborlu Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Parlak, Keçiborlu’dan geçen ve günde 40 bin araç trafiğinin olduğu karayolunun değerine yönelik adımlar atıyor. Keçiborlu Belediyesi, şehirden sıkılan insanlar için hafta sonu villa tarzı yaşam alanı planlıyor.

“Şimdi yeni bir firma ile görüşüyoruz. Altyapısını oluşturabilirsek hafta sonu, villa tarzı yaşam alanı oluşturmak istiyoruz. Çünkü insanlar şehirden, trafikten, gürültüden sıkıldı. En azından hafta sonu dahi olsa uzaklaşmak, kafa dinlemek istiyor. Gül ve lavanta konseptli villa tarzı bir yaşam alanı projesi üzerinde çalışıyoruz. Bu proje gün yüzüne çıktığı zaman kamuoyu ile paylaşacağız.”

4.OSB KEÇİBORLU’YA

Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, ilçesi ile Uluborlu arasında 2 milyon m2’lik alan içerisinde Isparta’nın 4.OSB’sinin de yapılacağını müjdeleyerek şöyle devam etti:

“Sayın Valimiz ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Süreyya Sadi Bilgiç ile uzun zamandır bu konuda mesaimiz oldu. Son zamanlarda Sayın Valimizin bu konuyla ilgili hızlandırma olayı oldu. Keçiborlu ile Uluborlu arasında 2 milyon m2’lik alanda Organize Sanayi Bölgesi yapmayı düşünüyoruz. Konuyla ilgili bürokratik süreç devam ediyor. İnşallah sayın Vekilimiz Süreyya Beyin destekleriyle bu projeyi hayata geçireceğiz. Isparta için çok büyük kazanım olacak.

KEÇİBORLU MERKEZLE YARIŞIYOR

TOKİ Projemiz şu anda ihale aşamasında. Mart sonu ya da nisan gibi ihalemiz olacak. Bizim TOKİ projemiz kentsel dönüşüm TOKİ. İlk ayağında 481 konut. 1500’e tamamlayacağız. 5 yılda bu projeyi  tamamlamayı düşünüyoruz. Kara Havacılık Okulu, Organize Sanayi Bölgesi gibi projelerle birlikte ilçemizde konut ihtiyacı ortaya çıkacak. İlçemize doğalgazı da kazandırdık. İnşallah bahar ayıyla birlikte doğalgaz yatırımına başlanacak.”

 

Bu haber 751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...