Isparta İli Kalkındırma Derneği Ankara’da Ispartalıları buluşturdu

26 Ocak 2013 13:49

Merkezi Ankara’da bulunan Isparta İli Kalkındırma Derneği, TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlemiş olduğu yemekle Ispartalılar’ı buluşturdu.

Isparta İli Kalkındırma Derneği'nin 23.01.2013 Çarşamba akşamı TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlemiş olduğu yemeğe, Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ile Recep Özel’in yanısıra Yök Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk, TBMM Stratejisti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu YİK Üyesi Dr. Hasan Özgür Özen, Yargıtay Üyesi Ali Serman Erkuş, RTÜK Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Nihat Çaylak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yeterlilik Hizmetleri Dairesi Başkanı Erdal Saraçoğlu, Mehmet Uz Dershanelerinin Sahibi Mehmet UZ gibi bürokrasi, yargı mensupları ve işadamlarından katılım oldu.

Dernek Başkanı İsmail Özdemir yaptığı açılış konuşmasında “Dernek olarak ilkini 2004 yılında yaptığımız “Ankaradaki Ispartalılar Rehberi”ni bugün itibariyle yenilemiş, bastırmış bulunuyoruz. İstedik ki sizlerle bugün bunu paylaşalım, görüş ve önerilerinizi alalım” dedi.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yapmış olduğu konuşmasında “Bizleri bir araya getiren Dernek Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. Derneğimizin tüm faaliyetlerinde destek olmaya devam ediyoruz, bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Recep Özel de yaptığı konuşmada “Derneğimiz ilk zamanlar daha faaldi. Son bir buçuk yıldır bir suskunluğu vardı. Zannederim bu rehberle suskunluğunu bozuyor. Derneğin her zaman destekçisiyiz” dedi.

 

 

 

 

Bu haber 1339 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...