Atıcılıkta Türkiye rekoru kırarak şampiyon oldular

7 Mart 2018 18:27

Trabzon’da yapılan Üniversitelerarası Atıcılık Türkiye Şampiyonası nefesleri kesti. SDÜ Erkek Tüfek Takımı kendi rekorunu kırarak birinci oldu.  Erkekler tüfek branşında Kadir Yıldırım  rekor kırarak birinci oldu. Erkek tabanca branşında Salim Adıgüzel ve bayan tabanca branşında ise İrem Özkan  üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

                Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Atıcılık Türkiye Şampiyonası 6 rekora sahne oldu. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atış Poligonunda yapılan şampiyonaya 22 üniversiteden atıcılar katıldı. Nefes kesen mücadelelerin ardından takım yarışmalarında özellikle Erzincan Üniversitesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi sporcuları aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çektiler.

Havalı Tüfek Erkekler’de de Süleyman Demirel Üniversitesinden Kadir Yıldırım yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Süleyman Demirel Üniversitesi ayrıca, Havalı Tüfek Erkekler’de takım halinde rekor kırdı.

Bu arada SDÜ Erkek Tüfek Takımı kendi rekorunu kırarak birinci oldu.  Erkekler tüfek branşında Kadir Yıldırım  rekor kırarak birinci oldu. Erkek tabanca branşında Salim Adıgüzel ve bayan tabanca branşında ise İrem Özkan  üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

                Atıcılık Antrenörü Mehmet Kutlu, sporcularını kutlayarak, tarihi bir başarıya imza attıklarını söyledi. Kutlu ayrıca'' Katkılarından dolayı Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral General Ömer Faruk Özdemir’e teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...