Derbi Keçiborlu Belediyespor’un

6 Mart 2018 14:48

Sarı-kırmızılılar, lider 32 Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek puan farkını 1’e indirdi ve zirve için umutlandı.

                Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde Keçiborlu Belediyespor ile Isparta 32 Gençlikspor arasında oynanan maç oldukça gerilimli geçti. Keçiborlu Belediyespor, lideri 2-0’la dize getirdi. Milli Egemenlik Sahası’nda geçtiğimiz pazar günü oynanan maç nefesleri kesti.Karşılaşmayı Hikmet Telli, Cevat Akpınar ve Muhittin Uysal isimli hakemler yönetti.

MAÇA 32 GENÇLİK DAMGASI

                Karşılaşmayı 500 dolayında futbolsever izledi. Isparta 32 Gençlikspor’u 32 Gençlik taraftar grubu da destekleyerek maç sonuna kadar görs1el şovlarıyla da tribünü de renklendirdiler. Taraftarlar, ayrıca Afrin Şehitleri’ni anarak, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tempo tuttular.

KENAR HEYETİ MAÇI GERDİ

                Karşılaşmanın ilk yarım saati orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takımda kontrolü elden bırakmazken zaman zaman savunmalarında kademe hataları yaptılar. Nitekim karşılaşmanın 40. Dakikasında Keçiborlu Belediyesporlu Halil,  ceza sahası içinde düşürüldü. Hakem tereddütsüz penaltı noktasına koştu. Penaltı atışını Yasin kaçırırken dönen topu takip eden Berkan takımını öne geçiren golü kaydetti.Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren her iki takımın yedek kulübesi her pozisyonda itirazlarda bulunarak oyunu gerdiler. Bu gerginlik saha içine de yansıdı

MAÇIN ADAMI ÖMER’Dİ

                Müsabakanın 2. yarısında ise Isparta 32 Gençlikspor rakip kalede baskı kurmaya çalıştı. Pembe-yeşillilerin 2 topu direkten dönerken, Keçiborlu Belediyespor ise kontraataklarla etkili oldu. Karşılaşmanın 88. Dakikasında Burak Leylek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara göndermekte zorlanmadı: 0-2. Bu golde maçın en agresif ve en çok çalışan ismi olan Ömer Altınay’ın çabası da taraftarlar tarafından alkışlandı. Ancak Altınay, karşılaşmanın son dakikalarında 2. sarının ardından kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Keçiborlu Belediyespor karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu.

                Keçiborlu Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 33’e çıkarttı. Ligin tek namağlup takımı olan sarı-kırmızılar, zirve için umutlandı. Isparta 32 Gençlikspor ise 34 puanla liderliğini sürdürdü.

KARŞILAŞMA SONUNDA OLAYLAR VARDI

                Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından gerilimli anlarda yaşandı. 32 Gençlikspor’un tecrübeli oyuncusu Osman Çetiner, tribünden Keçiborlulu taraftarının hakareti karşısında bir hayli sinirlendi. Çetiner’i takım arkadaşları, hocaları güçlükle sakinleştirdiler. Küfür eden Keçiborlu Belediyesporlu taraftara ise tepki gösterildi.

 

MAÇIN KARNESİ:

SAHA: Milli Egemenlik Sahası

 

ISPARTA 32 GENÇLİKSPOR: Oktay 4, Hasan Mert 5, Serdar 5 (dk. 88 Emre) Mevlüt 5 (dk. 78 Yücel Kan 3), Osman 5, Onur 4 (dk. 55 Refik 5), Özkan 6, Yunus 5, Mehmet 4, Evren 6, İbrahim Kumcu 5

 

KEÇİBORLU BELEDİYESPOR: Mustafa 6, Halil 6, Murat 6, Kadir 6, Yaşar 5 (dk. 90 Caner) Derya 5 (dk. 70 Buray 6), Ali 6 (dk. 90 Emre) Kadir Karaoğlan 6, Berkan 7, Yasin 6, Ömer Altınay 7

KIRMIZI KART: dk. 90 Ömer Altınay

GOLLER: dk. 40 Berkan Avşar, dk. 88 Burak Leylek           

 

 

Bu haber 842 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...