“Kent Konseyi kurulacaktı ne oldu?”

13 Ağustos 2012 23:18

“Kent Konseyi kurulacaktı ne oldu?”

Belediye Meclisinin AKP’li Üyesi İsmail Tanışman, Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a Hayvan Pazarının ruhsat durumu ve Kent Konseyi’nin ne zaman kurulacağını sordu.

 

Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısında Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman Başkan Günaydın’a Hayvan Pazarı ve Kent Konseyi’nin ne zaman kurulacağına ilişkin sorular yöneltti. Başkan Günaydın ise konu hakkında kendisinin de net bir bilgisinin olmadığını ifade etti.

TANIŞMAN’DAN BAŞKAN GÜNAYDIN’A 2 SORU

Isparta Belediyesinin yaptığı icraatları ve çalışmaları yakından takip edenlerden birisi de Ak Partili Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman. Her fırsatta belediyenin yaptığı çalışmaları takip eden ve olumsuzluklara eleştiriler yönelten Tanışman meclis toplantısında iki soruyla daha Başkan Günaydın’ın karşısına çıktı. Tanışman; “Hayvan Pazarının ruhsatsız olduğunu biliyoruz. Bu ruhsatlandırma çalışmaları ne aşamada. Böyle bir çalışmanız var mı? İkinci sorum ise Isparta Belediyesinin kurmayı planladığı Kent Konseyi’nin akıbetini sordu. Kurulma çalışmaları ne aşamada?” dedi.

GÜNAYDIN; “BU KONULARDA BEN DE BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM”

Sorular üzerine görüşlerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan ayının girmesi ve işlerin yoğunluğundan dolayı bu iki konuyla ilgilenemediğinin belirterek, konuyla ilgilenenlerin önümüzdeki toplantılarda meclise bilgi vermelerini istedi. Kendisinin de net bir bilgi sahibi olmadığını belirten Başkan Günaydın, bu çalışmaların bir an önce yapılmasını kendisinin de istediğini söyledi. 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 1003 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...