Hem üçüncü oldular, hem de en centilmen takım seçildiler

6 Mart 2018 14:18

Şelale Master Cup 2018 Futbol Turnuvası’nda Ispartalı Masterler üçüncü olurken aynı zamanda turnuvanın en centilmen takımı seçildiler.        

Şelale Master Cup 2018 Futbol Turnuvasının bu seneki ayağı Emir Hotels - Arslan Zeki Demirci Sport Complex tesislerinde gerçekleştirildi. Manavgat’ta birçok sporcu yetiştiren ve 2011 yılında geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde hayata gözlerini yuman değerli spor adamlarından Bekir Çalışkan anısına düzenlenen turnuvaya Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Eğirdir, Isparta, Kırşehir, Mersin, Manavgat Şelale, Okurcalar ve 82 Salı Pazarı’nın bulunduğu ve beşerli iki gruptan oluşan 10 takım katıldı. Tüm takımlar turnuvada kendi gruplarında birbirleri ile oynadıkları maçlar sonucunda oluşan puan durumlarına göre her grubun birincileri ve ikincileri eşleşerek final grubuna katıldılar. Turnuvada ayrıca dereceye giren takımlar haricinde en iyi futbolcu ödülü Gençlerbirliği formasını 11 yıl terleten eski milli futbolcu Nihat Baştürk’e eski takım arkadaşı Mustafa Akhanım tarafından, turnuvanın en centilmen takımı ödülü Isparta Masterlerine Enver Özden tarafından, turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Burdur Masterleri kalecisine ödülü Zafer Masterler Başkanı Ali Güneş tarafından, turnuvada gol kralı olan Engin Tüter’e ödülü Murat Karyüz tarafından, turnuvada üçüncü olan Eğirdir Masterlerin kupası Burdur Masterler Başkanı Bahri Şimşek adına Antrenör Murat Yağız tarafından, turnuva da final oynayan ve penaltılarla ikinciliği elde eden Burdur Masterlerinin kupası Şelale Masterler Başkanı Burak Çeker tarafından, turnuvanın birincisi olan Afyonkarahisar Zafer Masterlerinin kupası da tüm Şelale Masterler yönetimi ile birlikte Başkan Burak Çeker ve Osman Ergin tarafından takdim edildi.

                Bu arada Isparta Masterler Kulüp Başkanı Hasan Yüceer, üçüncü oldukları turnuvada en centilmen takım seçildiklerini belirterek, takım sporcularını kutladı. Yüceer, 18- 22  Nisan tarihleri arasında Antalya Kremlin Palas’ta düzenlenecek Uluslararası turnuvada Isparta’yı temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...