VİZYONUN, KALİTE’NİN HİZMETİN ADRESİ RADİKAL KUAFÖR

6 Mart 2018 14:16

Radikal Kuaför, kesim, boya renklendirme, ombre, gelin  saçı, makyaj, kaş kontürü, keratin, bakımlı mavala manikür gibi hizmetlerde bayanların daima yanında.

Güller diyarı Isparta’nın en başarılı kuaförleri arasında yer alan Radikal Kuaför, yenilikleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Radikal Kuaförün İşletmeciliğini Kazım ve Şerife Akçay çifti yapıyor.

            Radikal Kuaför, kesim, boya renklendirme, ombre, gelin  saçı, makyaj, kaş kontürü, keratin, bakımlı mavala manikür gibi hizmetlerde bayanların daima yanında.

            Ayrıca özel günlerde de bir çok kampanyalar düzenleyen Radikal Kuaför, alanında uzman personelleri ve kaliteli ürünleriyle de oldukça iddialı.

11 senedir hizmet veren Radikal Kuaförün İşletmecileri Kazım ve Şerife Akçay çifti, “Bu yola eşimle beraber çıktık, beraber devam ediyoruz” dediler.

 “MÜŞTERİLERİMİZE DEĞER VERİYORUZ”

Isparta’nın vizyon sahibi Radikal kuaförünün işletmecileri Kazım ve eşi Şerife Akçay kendilerini sürekli aldıkları eğitimlerle yenilediklerini ve bu değişimle müşterilerine daha iyi hizmet verdiklerini söyledi.  Kullandıkları  marka değerleri çok yüksek olduğunu belirten Kazım Akçay, “Müşterilerimize değer veriyoruz. Farklı olmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Kendimizi sürekli yeniliyoruz. Her sene bize yeni renkler, yeni kesimler, yeni modeller sunuyor ve iyi firmalarla çalışmanın en büyük avantajı kendimizi yenilememiz oluyor” dediler.

Müşterilerine de bir takım tavsiyelerde bulunan Akçay çifti, “Bizim bir tüp boyamız 35 artı KDV ile geliyor. Aynı tüp gramajıyla boya 2 buçuk TL’ye de var.Yani çoğu uyguna boyayan salonlar bu boyayı kullanıyorlar.Ben müşterilere her zaman şunu söylüyorum; Boyayı genelde gözünün önünde hazırlatsınlar.

Aslında bizim pahalı olmamız değil ürün kalitesine verdikleri fiyat farkı var.Yoksa biz 100 TL’den boya başlıyorsa bizde başka yerde 50 TL’ye yapıyorlar ama bizde boyanın gelişi 40 TL arkadaşlardaki boyanın gelişi 2 buçuk TL.Aradaki uçurum fark.Yani o boyayla saçı 5 TL ile bütün saç boyanıyor ve 50 TL ye boyuyorlar.5 TL harcıyor 45 TL cebinde.Ben 100 TL’ye boyuyorum eleman masrafı her şeyiyle beraber bana %25 falan kalır o da 25 TL falan kalıyor.Aslında benden daha çok kazanıyor onlar ama benim müşteri portföyüm daha fazla. Aslında pahalı diyorlar ama aldıkları tek fark hizmet kalite farkı. Ürünün kalitesine para ödüyorlar. Tabi bizim servisimize de para ödüyorlar. Bu salondaki havayla mahalle kuaförü havası bir değil, verdiğimiz bütün hizmetler kaliteli” şeklinde açıklamalarda bulundular

 

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...