İyi Parti yöneticilerinden Tural’a ziyaret

3 Mart 2018 12:03

Isparta Esnaf Odaları birlik başkan vekili Ahmet Tural, Önceki gün kendilerini ziyaret eden İYİ  parti il ve ilçe teşkilatlarını kabulünde yaptığı konuşmada Hükümetin, her zaman esnaf teşkilatlarının yanında olduğunu söyledi.

İYİ Parti il Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez ilçe başkanı Hasan Büyükçam ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaret yaklaşık 30 dakika sürdü. Birlik başkan vekili Ahmet Tural’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Isparta merkezde bulunan Odaların başkanları da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında bir süre önce seçimleri yapılan oda başkanlarının yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerini ileten İYİ parti il Başkanı Şimşek, 4  Mart Pazar günü partisinin il kongresine bütün oda başkanlarını davet ederek şunları söyledi. “Bugün sizleri ziyaret etmemizin sebebi öncelikle yeni seçilen bütün oda başkanlarına yeni görevlerinde başarılar diliyorum ve 4 Mart’da yapılacak olan il kongremize sizleri davet ediyorum. Siyasetçiler böyle kalabalığı gördüğü zaman çok konuşurlar ama ben fazla konuşmayacağım, partimizin kuruluş amacını hepiniz biliyorsunuz, Ülkemizde istikrarın, Demokrasinin ve huzurun yeniden gelmesi için bizler bu göreve talip olduk ve sizleride aramızda görmekten gurur duyarız” dedi.

İYİ parti merkez ilçe Başkanı Hasan Büyükçam’da yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Isparta’da özellikle esnafların askerden ve öğrenciden mağduriyetleri söz konusu! Biz bu mağduriyetleri her platformda dile getiriyoruz. Daha önce 10 bin civarındaki asker sayımız Bin beşyüze düştü. Yine Üniversite öğrencileri 2 ay tatile gittiler. Hal böyle olunca esnafımız da zor durumda kaldı, bu nedenle ortak akılda buluşmak, şehrin sorunlarını dile getirmek sizlere ve bizlere düşüyor, umarım bu sorunlar çözüme kavuşur” dedi.

Esnaf Odaları Başkan vekili Ahmet Tural’da şahsına ve bütün oda başkanlarına nazik ziyaretlerinden ötürü İYİ parti il ve ilçe başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek şunları söyledi. “Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum, Hükümetimiz son yıllarda esnafa her konuda destek veriyor, esnafın sorunlarının çözümü noktasında bizler Bakanlara, milletvekillerine kadar ulaşıp sorunların çözümü noktasında gerekenleri yapıyoruz. Isparta’da esnafın mağduriyeti varsa bunu dile getirmekten korkmuyoruz, yeri geliyor eleştiriyoruz, yeri geliyor takdir ediyoruz.” dedi. Tural, mecliste sadece iki esnaf kökenli Milletvekilinin olduğunu belirterek esnafların sorunlarını ve beklentilerini dile getirecek daha fazla temsilcinin mecliste yer alması gerektiğini sözlerine ekleyerek aktif siyasete gireceğinin de sinyalini vermiş oldu.

Bu arada İYİ Parti il başkanı Mustafa Şimşek, Birlik Başkan vekili Ahmet Tural’ı İYİ partide siyaset yapmaya davet etmesine rağmen, Tural bu teklife sessiz kalarak, Mecliste esnafları temsil edecek daha fazla vekilin olmasından yana olduğunu dile getirerek, aktif siyasette yer alacağının da sinyalini vermiş oldu.

Öte yandan ziyaret sonrasında İYİ Parti yöneticileri günün anlam ve önemine binayen Tural’a, Türkiye haritası ve bayrağımızı gösteren bir çalışma takdim ettiler.

 

 

Bu haber 647 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...