Uluborlu’nun vefalı insanları

26 Şubat 2018 18:22

Memleketine MYO yapan İşadamı Ahmet Nedim Karasoy, Uluborlu’nun öne çıkan ‘hayırseverlik’ yönünü tek kelimeyle tanımladı: GÜVEN

Uluborlu’nun vefalı hemşerisi Ahmet Nedim Karasoy, hafta sonu memleketindeydi. Sık sık Uluborlu’ya gelip, sılayı rahim yapan Karasoy, ilçenin yardımsever ve hayırseverleriyle güçlü olmasının nedenini tek cümleyle özetledi: GÜVEN.

GÜVEN VE YARDIMSEVERLİK

Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi’nin döneminde ilçeye yapılan hayırsever yatırımlarına dikkat çeken Karasoy, “Uluborlu’yu dışardan zengin zannetmeyin. Bu ilçenin sadece Ziraat Bankası’na 30 milyon borcu var” dedi. Karasoy, şöyle konuştu:

“Uluborlu’da bazı şeyleri pik noktasına çıkardık. Güven, yardımseverlik, yatırım.

6 BİN NÜFUSLU İLÇEDE

13 CAMİ VAR

Uluborlu’da 6 bin nüfus var. Merkezde 13 camimiz var. Hepsi hayırseverlerin katkısı ile yapıldı. Mesela yeni bir cami yapıldı. İzmirli bir hayırsever abimiz Cami Yaptırma Derneği Başkanı oldu. 1 yılda camiyi yaptı, bitirdi. Birisi çıkarıyor 50 bin veriyor, kimisi 100 bin veriyor. Altın veriyor, bilezik veriyor. Ama Uluborlu zengin filan değil. Sadece Ziraat Bankası’na 30 milyon borcu olan bir ilçeyiz.

İNSANLAR GÜVEN ARIYOR

İnsanlar huzur arıyor, karizma arıyor. Uluborlu Belediye Başkanımız Mehmet bey bu konuda çok iyi. Bizleri sürekli arıyor, istişare ediyor.

İŞTE Uluborlu’nun vefalı hemşehrileri:

Ahmet Nedim Karasoy-MYO

İbrahim Ethem Erbil- Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

Mehmet Şençopur-Huzurevi

Mustafa Kiriş

Av. Kemal Anız

Bülent Sarıgül

Bu haber 765 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...