HIZIRBEY ORTA OKULU YÜKSELİŞTE

20 Şubat 2018 18:34

Güller diyarı Isparta'nın eğitimdeki başarılı kurumlarından Hızırbey Orta Okulu, sosyal ve sportif başarılarıyla göz dolduruyor. 2. yılında Halk Oyunlarında ve Hentbolda şampiyonluk kazanan kurum, başarısına ekip ruhuna borçlu.
Isparta'nın başarılı eğitim kurumlarından Hızırbey Orta Okulu, eğitimin yanında sosyal ve sportif faaliyetlerdeki dereceleriyle göz dolduruyor.
HALK OYUNLARINDA HIZIRBEY FIRTINASI
2 yıl öncesine açılmasına rağmen Hızırbey Orta Okulu, bu yıla da süper bir giriş yaptı. Orta Okullararası Geleneksel Düzenlemesiz Dalda il birincisi olan Hızırbey Orta Okulu, Kulüplerarası Küçükler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda birinciliği kimseye bırakmadı. Ayrıca Kulüplerarası Yıldızlar Gelenekselde il üçüncüsü olan kurum, dışarıdan takviye yapmadan kendi öğrencileriyle derece aldı.
Halk Oyunlarında 3 kategoride takım çıkaran ve dereceler elde eden Hızırbey Orta Okulu Küçük Kız ve Erkeklerde il şampiyonu oldu. Hentbolda mart ayı içerisinde Burdur'da yapılacak grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.
SATRANÇTA DA ZİRVEYİ YORLUYORLAR
Çifte şampiyonluk yaşayan kurum ayrıca satrançta da yıldızlarda il ikincisi oldu.
Hızırbey Orta Okulu'nu Cemre Günal, İrem Topal, İdil Özcan ve Fatil Gül isimli sporcula ikinciliğe taşıdı. Kayakta ise okul öğrencisi Ahmet Meydan il üçüncüsü oldu.

Bu haber 675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...