Ergüven : Gençleri önemsemeyen gelecekten bir şey bekleyemez

17 Şubat 2018 11:20

Güneykentspor Kulüp Başkanı Ersin Ergüven, Türk futbolunun kurtuluşunun altyapıdan geçtiğini belirterek, “Bu çocukların Isparta'nın geleceği olduğu unutulmamasıdır” dedi.
Isparta'nın futbol anlamında geleceği için gençliğe en çok önem veren kulüplerden biri olan Güneykent Spor Kulübü, altyapıda atağa geçti. Gülspor'dan 2001 ve 2002 doğumlu 18 futbolcu, Konyaspor alt yapısından 2000 doğumlu Murat Yakut ve Antalyabspor alt yapısından 1999 doğumlu Sertan Manda'yı transfer etti.
Güneykentspor Kulüp Başkanı Ersin Ergüven, “Güneykentspor olarak şimdi biz yeni bir oluşumun içine girdik. Ben her zaman olabildiğince genç takım kurma peşindeyim. Her zaman bunun için TFF'den 20 futbolcu aktardık Gençlerin çoğunluğu Ispartalı olup yeterli eğitim verilerek üç kategoride de (U17 - U19 - 1.Amatör Lig) yeterli maç sayısına ulaştırılarak. Isparta'nın çocuklarını karakteriyle ve oyunculuğuyla profesyonel bir futbolcu olma yolunda çaba harcanacaktır.
Tek dilenimiz Isparta Davrazspor'a verilen destek kadar Isparta'nın genç futbolcularına da destek verilmesi. Bu çocukların Isparta'nın geleceği olduğu unutulmamasıdır” açıklamasında bulundu.

Bu haber 668 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...