SPOR LİSESİ´NDEN 4 KATEGORİDE BİRİNCİLİK

17 Şubat 2018 09:37

Spor Lisesi, Genç Kız ve Erkek A-B Kategorisi Puanlı Atletizm Yarışmalarında 4 kategoride birincilik kazandı.
Liselerarası Genç Kız ve Erkek A-B Kategorisi Puanlı Atletizm Yarışmalarında Spor Lisesi rüzgarı esti. Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen yarışmalarda Spor Lisesi, Genç Erkek A, Genç Erkek B, Genç Kız A ve Genç Kız B kategorilerinde birinci oldu.
Spor Lisesi, 4 kategoride birinciliği kimseye kaptırmadı. Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak önderliğinde bu dalda başarılı sonuçlar alan Spor Lisesi, bu dalda birinciliği kimseye bırakmıyor.
Bu arada Spor Liseli Krosçular, Aydın'da terleyecek. Türkiye Okulsporları Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında yer alan Okulsporları Yıldızlar ve Gençler (A-B) Kros Grup Yarışları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediye Başkanlığı'nın destekleriyle 17 Şubat Cumartesi günü Kuşadası Adagöl Kros parkurunda düzenlenecek.
Müsabakalara ülke genelinde yaklaşık 665 sporcu katılacak. Yıldızlar ve Gençler (A-B) kategorilerinde gerçekleştirilecek yarışlarda; yıldız kızlar 2000 m, yıldız erkekler 3000 m, genç kızlar (A-B) 3000 m ve genç erkekler (A-B) 5000 m. koşacaklar.

Bu haber 646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...