‘Kendi şehrinin takımını tutmak sadece sevda işidir’

14 Şubat 2018 15:43

Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, Sütçülerspor’la ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Üstün, “Sütçülerspor'un ben de yeri çok başkadır. Kanımın deli aktığı zamanlar uğrunda çok top koşturmuştum. Nasip kısmet oldu da şu an gönül verdiğim Sütçülerspor'un büyük bir gururla Başkanlığını yapıyorum” dedi. 

Isparta 2. Amatör Futbol Ligi’nde heyecan başladı. Sütçülerspor, ilk maçında IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonunda Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, açıklamalarda bulundu.

                İşte Başkan’ın açıklamaları:

“Sütçülerspor'un ben de yeri çok başkadır. Kanımın deli aktığı zamanlar uğrunda çok top koşturmuştum. Nasip kısmet oldu da şu an gönül verdiğim Sütçüler Spor'un büyük bir gururla Başkanlığını yapıyorum. Kendi şehrinin takımını tutmak sadece sevda işidir.

Ve yürekle olur..

Bu yola gönlünü veren ,emeğini ortaya koyan; tüm futbolcularımıza, teknik kadromuza ve futbol severlere her şeyden önce dostluğun kazandığı ve kazanacağı güzel bir sezon diliyorum. Bugün sahadaki hal ve hareketlerinizle gurur duydum gençler. Sütçülerimizi çok güzel temsil ettiniz.

Ben de sizleri çok seviyorum ve sizlere çok güveniyorum. Siz her şeyi başarırsınız.”

 

 

 

Bu haber 717 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...