“Hedeflerimize tek tek ulaşıyoruz”

12 Şubat 2018 18:51

3 yıl önce açılan HG Olimpik Spor Center Sahibi Milli Krosçu Hakan Duvar, Isparta’nın en detaylı ve geniş salonlarından biri olduklarını belirterek, “Kulüpleşiyoruz. Yeni bir projemiz daha  var. Halı saha-yüzme havuzu büyük bir tesis yapacağız. Yaklaşık 3500 m2’lik bir alanda yapmayı planladığımız tesisle bir ilki de başarmış olacağız” dedi.

HG Olimpik Spor Center, 3. Yılını kutluyor. Isparta’nın en geniş  kapsamlı spor salonu konumunda bulunan HG Olimpik Spor Center, 2 katlı binasıyla ve yaklaşık 900 m2’lik alanıyla hizmet veriyor.

                Milli Krosçular Hakan Duvar, Gamze Bulut (Duvar) çiftinin sahibi olduğu Spor Merkezi, baş harflerini verdiği işletmelerinde profesyonel çalışmalara imza atıyor.

                Zayıflama, kilo alma, vücut geliştirme, pilates, step-aerobik, bölgesel sıkılaşma, kişisel kondisyonerlik, crossfit, zumba, spor akademisi hazırlık, sakatlık sonrası kas gelişimi, doğa koşuları, kişiye özel aktiviteler, danışmanlık hizmetlerinde bulunan HG Olimpik Spor Merkezi, en son teknolojik spor aletleri ve oldukça ferah ortamda sağlıklı yaşam için halkı spor yapmaya davet ediyor.

                HG Olimpik Spor Merkezi Sahibi Milli Krosçu Hakan Duvar,“İşletmemizi açalı 3 yıl oldu.Yaklaşık  900 m2’lik alanda iki katlı binamızda oldukça ferah bir ortamda spor merkezimiz var. Salonumuzda bayanlar bölümü ayrı. Üst katımız yaklaşık 400 metre kare bay bayan.Aşağıda bayanlar için de  200 metre kare bir yerimiz var.Profesyonel olarak yapıyoruz bu işi. Salonumuzda kilo alma, kilo verme, kişiye özel antrenman sistemimiz var. Ayriyeten vücut geliştirme body-building  hepsi var salonumuzda.

CROSFİT FARKI

               Profesyonel crossfit seanslarımız mevcut. Hafta da 3 gün veriyoruz.Crossfitte dahil bütün cihazlarımız mevcut ayriyeten crossfit bölümümüz var.Isparta’da sadece bizde var crossfit.

 3 adet power pilate cihazlarımız var. Bu cihazımız Yağ yakımını sıklaşmayı hızlandıran ve aynı zamanda vücut bağlarını güçlendiren bir cihazımız.

               Şu an  bir kampanyamız var.Aylık 80 üç aylık 200 TL şeklinde.İnsanların spor yapması için iyi kampanyalar yapıyoruz bu aralar.

                  Zumba seansımız bayanlara ücretsiz. Hafta da 3 gün. Akşamları 7-8 arası verilmektedir. Ayrıca pilates seansımız var. Hafta da 3 gün veriyor Nurten hocamız.

 Ekibimizde iki danışma görevlimiz var biri Reyhan Hanım. Kafemizde Ömer ve Serhat Bey var. Antrenör sabah Ahmet Bey var. Akşam ben varım Yunus Hoca var. Ayriyeten Halil Duvar var benim ikizim.

   Bayanlar için de özel hocalarımız var. Salonumuz her gün sabah  8 öğlen 1 arası iki kişi tarafından temizleniyor. Haftanın her günü açığız .Sabah 08.00 gece 1’e  kadar” dedi.

“HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK”

                Spor Merkezlerinde dinlenme alanlarının bulunduğunu, çay ve kahve ikramında bulunduklarını söyleyen Duvar,  Isparta’ya yenilikleri getirdiklerini dile getirdi. Duvar, “Üyelerimize antrenman öncesi ve sonrası  kahve ikram ediyoruz. Hem dinlenme amaçlı kullanabilecekleri bir yer.Akvaryumumuz var.Şömine yapmaya çalıştık.Huzur bulacakları bir yer. Aslında böyle bir kural var. Her işletmenin en az 40-50 metre kare antrenman öncesi ve sonrası dinlenmeye yer ayırması gerekiyor. Maalesef Isparta’da bu yok. Isparta’ya yenilikleri getirmiş olduk” şeklinde konuştu.

“YENİ PROJELERİMİZ VAR”

                HG Olimpik Spor Center olarak yeni projelerinin olduğunu ve bu projeyle daha da büyüyeceklerini söyleyen Duvar, “Dünyanın her yerini gezdiğimiz için en iyi spor salonlarına da gidiyoruz. Yeni bir projemiz daha  var. Halı saha-yüzme havuzu büyük bir tesis yapacağız. Yaklaşık 3500 m2’lik bir alanda yapmayı planladığımız tesisle bir ilki de başarmış olacağız. 

“KULÜP KURUYORUZ”

    Küçükken iyi bir yere gelmek istiyorduk. Belirli bir seviyeye geldikten sonra yatırım yapmamız gerekiyordu. Şuan hem inşaat hem de spor salonu olarak yatırım yaptık. Büyütmeye de çalışıyoruz. İş hayatımızda da büyümeye çalışıyoruz.Aynı zamanda sporumuza da devam ediyoruz.Bugünden itibaren bir kulüp kuracağız. Sporculara destek çıkacağız.

“MİLLİ SPORCULARA SALONUMUZ ÜCRETSİZ”

               Salonumuza milli takım sporcusu isteyen herkes ücretsiz yararlanabilir. Bu çok bilinmez.Türkiye’de milli takım sporcusu spor merkezlerinden ücretsiz olarak yaralanabiliyor, bu bir kanun.Bizim ilimizde bize pek destek çıkmadılar.Kanun olduğu halde destek çıkmadılar. Ama biz bunları göz ardı etmeyeceğiz. Milli takım sporcularının hepsi gelebilir salonumuzdan yararlanabilir.

   Hayallerimize ulaştık. Bu süreçte ailemin, eşimin desteği var.Zorluklarla karşılaştık ama hepsinin üstesinden gelmeyi başardık” diyerek sözlerini tamamladı.:

HG OLİMPİK SPOR CENTER:

 İLETİŞİM KANALLARI:

 Fatih Mahallesi Toptancılar Sitesi 2. Blok No  21 Leman Kültür üzeri

Tel:0230 230 22 11

 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...