Şehirlerin ekonomik beklentileri masaya yatırıldı

9 Şubat 2018 15:50

AK Parti Ekonomik İşleri Başkanlığı, ekonomi çalıştayı düzenledi.

AK Parti Ekonomik İşler Başkanlığı’nca Isparta’da ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu gerçekleştirildi.  Ekonomi çalıştayı kapsamında dün saat 13.30’da Barida Hotels’de  iş temsilcileri dinlendi. Isparta’nın ekonomik beklentileri konuşuldu.  Çalıştayı  SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Dulupçu yönetti.

Toplantı için Isparta’ya gelen Ekonomik  İşler Başkan Yardımcısı eski Muğla Milletvekili Ali Boğa, bir konuşma yaptı. 2019 seçimlerine doğru giderken Ekonomik İşler Başkanlığı’nca çalışma yürüttükleri belirten Boğa şöyle dedi:

“Hükümetin son 15 yılda şehrimizde gerçekleştirdiği ve sizi en çok memnun eden yatırımı memnun eden yatırımı ne oldu? Şu anda devam eden ve hızlanması gerektiğini düşündüğünüz en önemli yatırım ve proje? Önümüzdeki dönemde şehrimizde başlanmasını beklediğiniz en önemli yatırım? Şehrinizin ihtiyaç duyduğu yatırımların gerçekleşmesinin önündeki en önemli engeller nelerdir? Şehrinizin önümüzdeki 10 yıllık sürede hangi proje ve projelerle cazibe merkezi haline gelmesini ya da öne çıkmasını istersiniz? Buradan çıkan sonuçlar uygulanacaktır.”

Bu haber 588 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...