Chakra nakavt kraliçesi Tatar´a sponsor oldu

9 Şubat 2018 15:35

Chakra Fitness Spor Merkezi, Profesyonel Milli Boksör Gülsüm Tatar'a sponsor oldu

Isparta'nın En büyük Spor Salonu olan Chakra Fitness Spor Merkezi; Sosyal sorumluluk kapsamında Ülkemizde sporun her branşının sevdirilmesi amacı ile Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Milli Bayan Boksörümüz Gülsüm Tatar'ın sponsorluğunu üstlenerek sosyal sorumluluğunu yerine getirdi.

Gülsüm Tatar  Dünya ve Avrupa şampiyonu olmuş Türk kadın boksördür.

Türkiye adına Milli Forma ile  2 defa Dünya Şampiyonluğu , 7 kez Avrupa Şampiyonluğu ve 15 kez üstüste Türkiye Şampiyonluğu kazanmıştır..

Türk ve Dünya amatör boksunun başarılı bir sporcusu olan Gülsüm Tatar boksa küçük yaşta başlamıştır,sporcu bir aileden gelmektedir. Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu mezunudur.

Nakavt Kraliçesi lakabını alan boksörümüz Kadın Boksörlerde fazla nakavt olmamasına karşın yaptığı 150 resmi müsabakanın 40'ını nakavt  ile kazanarak bu lakabını almıştır.

Gülsüm Tatar: Beni ülkemde yenecek biri yetişmeden boksu bırakmayacağını söyleyerek  Boksa 16 yaşında başladığını Büyük Bayanlarda 15 yılda , 2 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği, 3 avrupa şampiyonluğu, 2 avrupa ikinciliği, 4 Avrupa Birliği Şampiyonu olduğunu ve 15 kez Türkiye Şampiyonu olduğunu belirterek; Türkiye’de 2 kez Dünya Şampiyonu olmuş tek boksör olma şerefini taşımaktadan da gurur duyduğunu ve Isparta Chakra Fitness'ın Türk sporuna ve sporcuya verdiği destekten dolayı da çok mutlu olduğunu belirtti.

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...