Basketbol Federasyonu’ndan Isparta’ya övgüler

7 Şubat 2018 18:15

Basketbol Federasyonu (TBF) Ligler Direktörü Samer Şenbayrak,  kadın basketboluna büyük önem verdiklerini belirterek, “Isparta’ya profesyonel takım yakışır. Desteklerinden dolayı Başta Sayın Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarının mücadele ettiği Federasyon Kupası'nda İzmit Belediyespor’un şampiyon olmasının ardından Basketbol Federasyonu Yetkilileri ve takımlar Isparta’ya övgüler yağdırdılar.

                Isparta'nın ev sahipliğinde, Işıkkent Spor Salonu'nda geçtiğimiz hafta 4 gün boyunca süren müsabakaları binlerce sporsever takip etti.

                Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Ligler Direktörü Samer Şenbayrak,  kadın basketboluna büyük önem verdiklerini belirterek, "Federasyon olarak Anadolu'nun farklı şehirlerinde bu organizasyonların düzenlenmesinden memnunuz. Basketbolu ne kadar farklı şehirde izletebilirsek, farklı kişilere ulaştırabilirsek, basketbolla insanlara o kadar dokunmuş oluyoruz. Organizasyon başladığından beri ev sahipliğini yapanlara teşekkür ediyorum. Federasyon Kupası'na ilgi gösteren Ispartalı basketbolseverleri de canı gönülden kutluyorum.  Isparta’ya da kadın basketbol takımı kazandırılacak. Isparta’ya da profesyonel bir takım yakışır. Başta Sayın Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer’e teşekkür ediyorum” dedi.

                Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise  "TKBL Federasyon Kupası'nın Isparta'da düzenlenmesine karar veren TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Anadolu'da bu organizasyonların düzenlenmesi bizler için çok önemli. Şehrimizde sporun altyapısına da büyük katkı sağlıyor. Spor organizasyonları almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

                Bayraklı Belediye, Edremit Bld Gürespor, FERKO Ilgaz Hotel KBSK, İzmit Belediye, Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Mersin Basketbol, Mersin BŞB Gelişim ve Urla Belediyespor’un yönetici, antrenör ve sporcuları da Ispartalı yetkililere misafirlikten ve organizasyondan dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber 793 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...