Davrazspor galiyeti koruyamadı

6 Şubat 2018 15:53

Pembe-yeşilliler, öne geçtiği maçta 86. dakikada Üzeyir’in kendi kalesine attığı golle Anamur Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 17. karşılaşmasında Anamur Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabera kaldı. 

                Anamur İlçe Stadı’nda geçtiğimiz Pazar günü oynanan mlaçı Hatay Bölgesi’nden Mustafa İnan, İrfan Genç, Muhammed Münir Dadı ve Derviş Verimlibağ isimli hakemler yönetti.

                Oldukça kötü bir zeminde oynanan maçta Isparta Davrazspor,  80. Dakikada Anamur Belediyesporlu futbolcunun ters vuruşunda öne geçti. Anamur Belediyespor ise 86. Dakikada Isparta Davrazsporlu Üzeyir’in terk vuruşunda eşitliği yakaladı. Ligde hiç bir iddiası bulunmayan  Anamur Belediyesporlu  futbolcular, karşılaşma boyunca oyunu soğutucu tavırlar içerisinde olması ve  özelilkle beraberlik halinde yere yatmaları dikkatlerden kaçmadı. Anamur Belediyespor taraftarı ise karşılaşma boyunca, “Şampiyon Serik” diye tempo tuttu.

                Isparta Davrazspor aldığı bu beraberlikle puanını 36’a çıkartarak 2. Sıradaki yerini korudu. Anamur Belediyespor ise 26 puanla yedinci sırada kaldı. Isparta Davrazspor,  şanssız bir gol yerken eline geçen fırsatı kaçırdı.

SERİK MAÇI İLERİ BİR TARİHTE OYNANACAK

                Bu arada Afrin Ereğlispor-Serik Belediyespor karşılaşması Ereğli'de şehidimiz olduğu için iptal edildi ve ileri tarihte oynanacak.

7. GRUP’TA TOPLU SONUÇLAR:

Akşehirspor-Sarayönü Belediyespor: 0-1

Bucak Belediye Oğuzhan-Mut İdmanyurdu: 0-2

Karaman Belediyespor-Kepez Belediyespor: 3-1

Manavgatspor-Medcem Silifke Belediye: 1-1

 

 

Bu haber 693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...