IYAŞ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ ISPARTALI GENÇLERİ YETİŞTİRİYOR

5 Şubat 2018 15:53

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, futbolda sporcu ordusu oluşturuyor. 100 sporcuya ulaşan IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, U-14 Futbol Ligi’nde şampiyon olurken, U-16 Futbol Ligi’nde de mutlu sona ulaşmaya çok yakın.

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, futboldaki altyapı çalışmalarını önemsiyor.  Futbolda altyapıya büyük  önem veren ve minikleri geleceğe hazırlayan pembe-mavililer, 2014 yılında başlattıkları çalışmalarının meyvesini almaya başladı.

                100 sporcuya ulaşan IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, U-14 Futbol Ligi’nde şampiyon olurken, U-16 Futbol Ligi’nde de mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Birkaç yıl sonra Isparta’nın öz çocuklarıyla Bölgesel Amatör Lige hedefi koyan IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, bu hedefine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

                11  Şubat’ta başlayacak olan 2. Amatör  Lig’e de bu yıl ilk kez katılacak olan pembe-mavililer, genç oyuncularıyla mücadele edecek.

                Resmi müsabakaların yanı sıra özel maçlarda yapan IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü U-16 Takımı, önceki gün Burdur Gücüspor’la  oynadığı maçı 4-0 kazandı. Pembe-mavililer, yine aynı takımın U-14 Takımıyla da özel maçlarına devam ederek maç tecrübesini artırıyor.

                Ispartaspor’un eski Antrenörleri Sedat İlban, Beden Eğitimi Öğretmenleri Erol Yedibela, Öncel Bilik ve Mehmet Sarı ile çalışan IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, Isparta’nın en güçlü altyapı takımını oluşturmuş durumda.

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü’nün gelecekte Isparta’nın gururu olacağını belirten Yöneticiler Erol Büyükleblebi ve Süleyman Dağlı, memleket çocuklarına sahip çıkmaya devam edeceklerini söylediler.

 

Bu haber 1375 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...