Hüseyin Zengin yeniden başkan

5 Şubat 2018 15:51

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Isparta Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hüseyin Zengin ve ekibi güven tazeledi. 

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Isparta Şubesi Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.  Geçtiğimiz Cuma günü saat 18.00’de Milli Egemenlik Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Hüseyin Zengin ve ekibi güven tazeledi. Olağan Genel Kurulda Divan Başkanlığı’na Ali Özgün, Hüsamettin Çelik ve Mustafa Yüceer getirildi.

YÖNETİMDE KİMLER YER ALDI?

                Divan heyetinin oluşturulmasının ardından gündem maddeleri tek tek onaylandı. Tek listeyle girilen seçimde güven kazanan Hüseyin Zengin’in ekibinde: Mustafa Yüceer (Başkan Yardımcısı), İ. Hakkı Özgün (Genel Sekreter) , Okan Şengün (Muhasip Üye) ve  Mehmet Uçan (Üye) yer aldı.

                Genel Merkez Delegeleri ise Hüseyin Zengin, Mustafa Yüceer , Okan Şengün ve Mehmet Uçan seçildi.

‘HER ŞEY ISPARTA İÇİN’

                Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Yüceer, ekip arkadaşlarıyla birlikte Isparta futbolunun kalkınması için gece gündüz koşturacaklarını söyledi. Her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirten Yüceer, genel merkezle de iyi diyalog içerisinde olduklarını dile getirdi.

‘SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZMELİYİZ’

                Uzun yıllar Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanlığı yapan Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün ise futbol sahalarında olayların en aza indirilmesi için herkese görev düştüğünü belirterek, “Futbol saha komiserlerimize de büyük görev düşüyor.  Sorunları hep birlikte çözmeliyiz” dedi.

Bu haber 888 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...