“OKUMA YAZMA BİLMEYEN KALMASIN’ Canlı Yayınına büyük ilgi

3 Şubat 2018 10:32

Müge Anlı, programında Isparta Halk Eğitim Merkezi’nden canlı yayın yaptı. 'Okuma yazma bilmeyen kalmasın' seferberliği yoğun ilgi gördü.

ATV’de Müge Anlı'nın uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü 'Okuma yazma bilmeyen kalmasın' seferberliğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan başlatmasının ardından çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.. Müge Anlı’nın TV programına canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerekli talimatların verildiğini belirtmişti.

ATV'de yayınlanan programda bazı illerden canlı yayın bağlantısı gerçekleştirildi. Bu illerden bir tanesi de Isparta idi. Okuma seferberliğine çok sayıda vatandaşımız destek verdi.

Isparta Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker , Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu  Müdürü İhsan Arıcı ve Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, projenin öneminden bahsederek, gerekli çalışmaların başladığını bildirdiler.

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda Isparta’dan Müge Anlı’ya büyük sevgi gösterisinde bulunuldu.  Ayrıca canlı yanının ardından programı takip edenlere kitap hediye edildi.

 

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...