EMİTT’e gidiyoruz

22 Ocak 2013 19:25

Isparta’nın etkin biçimde tanıtılması ve ilimize gelen turist sayısını artırmak amacıyla geçen yıl olduğu gibi bu yılda Isparta olarak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılıyoruz.

24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta 17. kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) bölge olarak katılıyoruz. Antalya, Isparta ve Burdur’un335 m2alanda tanıtılacağı fuarda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) büyük destek sağlayacak. Son 4 yıldır Isparta bu fuara katılıyor ve tanıtım çalışmaları yapılıyor. Isparta’dan fuara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Isparta Belediyesi, Eğirdir Belediyesi, Gelendost Belediyesi, Güneykent Belediyesi, Gülbirlik Genel Müdürlüğü ve özel sektörden de Barida Hotels’in katılacağı öğrenildi.

21 YAYIN BASILDI

Fuarda ayrıca 2012 yılı içinde 4 farklı dilde basılan 21 yayının da dağıtılacağı ve etkin tanıtımın amaçlandığı bildirildi. Öte yandan geçen sene224 m2alanda tanıtım çalışmaları yapılırken bu yıl335 m2yer temin edildiği öğrenildi.

YABANCI BASIN DAVET EDİLİYOR

Bu arada İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, geçtiğimiz hafta Ankara’da Bakanlık yetkilileriyle görüştüklerini ve Isparta’nın tanıtılması amacıyla yabancı basının Isparta’ya getirilmesi konusunda çalışma başlattıklarını ifade etti.

Bu haber 772 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...