HELAL OLSUN SİZE..

3 Şubat 2018 10:20

Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında elde ettikleri derecelerle ilimizi gururlandıran 2 sporcumuz Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi.

Bedensel engelli sporcularımızdan Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru 09-11 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’nda önemli dereceler elde ederek, ilimizi gururlandırmışlardı.

Gökçe İrem Gündüz, Türkiye Şampiyonu takımında yer alarak, büyük başarıya imza atmış, Türkiye ikinci olan takımda yer alan sporcumuz Mehmet Doğru ise Erkek Ferdi Class 4 kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Başarılı sporcularımız Milli Takıma davet edildi. Sporcularımız Gökçe İrem Gündüz ile Mehmet Doğru Bedensel Engelliler Spor Federasyon Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 04-10 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Masa Tenisi Antrenörü Özlem Yalvaç Kundakçı’nın öğrencileri Gökçe İrem Gündüz ile Mehmet Doğru’yu kutlayarak başarılarının devamını diledi. 

 

 

Bu haber 810 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...