ŞOK EDEN ÖLÜM

3 Şubat 2018 10:12

43 yaşındaki Türk Telekom’dan  emekli  Serap Vural’ın ilginç ölümü. Ailesi beyin ölümü gerçekleşen Vural’ın organlarını bağışlama kararı aldı

Türk Telekom’dan emekli  43 yaşındaki Serap Vural, nezle şikayetiyle gittiği hastaneden ölü olarak çıktı. Vural, geçtiğimiz hafta cuma günü bronşit rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastaneye başvurdu. Yapılan tetkik ve tedavilerde Serap Vural’ın kanındaki trombositin düşük olduğu tespit edildi.

 SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevkedilen Serap Vural, Hemolotoji Kliniği’ne yataklı servisine kaldırıldı. Akşam şiddetli şekilde baş ağrısı çeken Serap Vural, görevlilerin tavsiyesi üzerine baş ağrısı hapı atıp, uyudu. Sabah kalktığında rahatsızlığı devam eden genç kadın istifra ettikten  sonra bayıldı. Beyin kanaması nedeniyle yoğun bakıma alınan Serap Vural, 2 gün sonra hayatını kaybetti.   Ailesi beyin ölümü gerçekleşen 43 yaşındaki Serap Vural’ın organlarını bağışlama kararı aldı. Serap Vural’ın karaciğeri ve böbreği başka hastalara şifa olacak.

Serap Vural’ın cenazesi Cuma namazına müteakiben Mimar Sinan Camii’nden kaldırıldı.

 Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Bu haber 624 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...