KUPA MAÇLARI NEFESLERİ KESİYOR

2 Şubat 2018 15:36

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kadınlar Federasyon Kupası tüm hızıyla sürüyor.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek, tüm sporseverleri karşılaşmaları izlemeye davet etti.

Isparta’nın  ev sahipliğinde Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kadınlar Federasyon Kupası tüm hızıyla sürüyor. Bayraklı Belediye, Edremit Bld Gürespor, FERKO Ilgaz Hotel KBSK, İzmit Belediye, Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Mersin Basketbol, Mersin BŞB Gelişim ve Urla Belediye takımlarının mücadele ettiği TKBL Federasyon Kupası Final Grubu’nda önceki gün  iki karşılaşma oynandı.

Karşılaşmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, Basketbol İl Temsilcisi Yakup Kütük ve 400 dolayında sporsever izledi.

EN GÖZDE OYUNCULARA PLAKET

Turnuvanın açılış mücadelesinde Bayraklı Belediye, Edremit Belediyesi Gürespor'u 73-53'lük skorla mağlup etti. Turnuvanın ikinci maçında ise İzmit Belediyespor, FERKO Ilgaz KBSK'nu 85-55'lik skorla dize getirdi. Karşılaşmaların sonunda maçın en gözde oyuncularına plaketleri İl Müdürü Murat Gevrek ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer tarafından takdim edildi.

HAYDİ MAÇLARA

Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Kadınlar Federasyon Kupası maçlarının ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.  Gevrek,

Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda Isparta’nın spor kenti olması için ev sahipliği yapmaya hazırız.   Bu organizasyonun Isparta'da yapılmasına katkı sağlayan başta Federasyon Başkanımız Hidayet Türkoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ilimiz adına teşekkür ediyorum.

Isparta'da basketbola iyi bir seyirci desteği var. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan müsabakalar 4 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Bu haber 757 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...