Davrazspor’da gözler Anamur Belediyespor maçında

2 Şubat 2018 15:35

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Mersin deplasmanında karşılaşacağı Anamur Belediyespor maçının provasını dün Özel İdare Sahası’nda gerçekleştirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, hafta sonunda Mersin deplasmanında Anamur Belediyespor’da karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Salı günden bu yana sürdüren pembe-yeşilliler, zorlu Mersin deplasmanında  galip gelerek zirve takibini sürdürmek istiyor.

Serik Belediyespor’un  Ereğli deplasmanında puan ve puan kaybetmesini bekleyen Isparta Davrazspor’da Anamur Belediyespor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Isparta Davrazspor, Anamur Belediyespor maçının provasını dün Özel İdare Sahası’nda saat 14.00’de yaptı. Çift kale maçın ardından bugün de taktik idmanı yapacak olan pembe-yeşilliler, cumartesi günü karayoluyla Mersin’e gidecek.

Bu arada Isparta Davrazspor, olaylı Serik Belediyespor-Kepez Belediyespor maçıyla ilgili itirazını yaptı. Kafasına cisim gelip yerele yığılmasına rağmen maça devam ettiren hakemle ilgili MHK’nın rapor tutacağı öğrenildi.

 

 

Bu haber 861 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...