Isparta Davrazspor 2. yarı coştu

30 Ocak 2018 13:57

Zirve mücadelesi veren pembe-yeşilliler, Bucak Belediye Oğuzhanspor’u Lungelo ve Zafer’in golleriyle 2-0 mağlup ederek takipçiliğini sürdürdü.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligde zor günler geçiren Bucak Belediye Oğuzhanspor’a acımadı: 2-0. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Denizli Bölgesi’nden  Cihan Yurdagül, Sedef Aktan ve Aydın Bölgesi’nden Mehmet Kuru ve Çağlayan Deveci isimli hakemler yönetti. Karşılaşmaya her iki takım oyuncuları “Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartıyla çıktı. IASKF tarafından hazırlatılan pankart sporseverler tarafından ayakta alkışlandı.

                Karşılaşmayı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, her iki kulübün başkanları ve taraftarları izledi. Yaklaşık 4 bin taraftarın izlediği karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Isparta Davrazspor’u galibiyete taşıyan golleri: 53. Dakikada Lungelo Mtshali ve 65. Dakikada Zafer Kargoğlu attı. Pembe-yeşillier, Hüsnü, Lungelo, Zafer’le de yüzde yüzlük net gol pozisyonlarından yararlanmazken farkı da kaçırdı. Ayrıca kaleci Özcan özellikle 2. Yarıda 3 tane de yüzde yüzlük net gol pozisyonda rakibe geçit vermedi.

                Isparta Davrazspor aldığı bu galibiyetle puanını 35’e çıkartarak 2. Sıradaki yerini korudu. Bucak Belediyespor ise 17 puanda kaldı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşmanın 24. Dakikasında Hüseyin’in nefis ara pasıyla, Bucak defansının arkasına sarkan Zafer  ceza alanı üzerinde yay üzerinde düşünce net golü kaçırdı. 38. Dakikada Bucak’lı Enver Ekinci’nin şutu direği sıyırıp auta gitti. Ve ilk 45 dakika golsüz bitti. 0-0

 53. Dakika (GOL) sağ kanattan gelen ortaya şahane vuran Davrazsporlu Lungelo topu ve kaleci İlhan’ı filelere  gönderdi: 1-0 Skor 1-0 oldu ve  rakip adeta yıkıldı.

Dakika 65 (GOL) Luka’nın presiyle kazanılan topu Okan,  kanattaki Zafer’e uzattı ve bu futbolcunun şahane vuruşu 2. Kez Bucak filelerine gidince skor 2-0’a  geldi  ve maç koptu.

Dakika 87 Lungelo 3. Golü bulan Davrazspor hakemleri yine geçemedi ve golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi

MAÇIN KARNESİ:

STAT:Atatürk

HAKEMLER: Cihan Yurdagül, Sedef Aktan 5, Mehmet Kuru 5

ISPARTA DAVRAZSPOR: Özcan 8, Üzeyir 7 (dk. 70 Osman 3), Hüsnü 7, Mustafa 7, Alper 7, Oğuzhan 8, Lungelo 8, Hüseyin Emre 7, Zafer 8, Hüsnü 7 (dk. 78 Koray 3), Okan 7 (dk. 84 Murat)

BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR: İlhan 6, Hüseyin  5 (dk.73 Hakan 3), Ali Emre 5, Hüseyin 4 (dk. 72 Mehmet 3), Osman 5, Halim 5, Ercan 5, Osita 5, Enver 5, Mustafa 4 (dk. 65 Uğur 3), Ethem 5

SARI KARTLAR: Lungelo,  Hüseyin Emre, Oğuzhan (Isparta Davrazspor) Osman, Enver (Bucak Belediye)

GOLLER: 53 Lungelo Mtshali, dk. 65 Zafer Kargoğlu

Bu haber 486 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...