Çakır Ailesinden SDÜ Hastanesine Bağış

30 Ocak 2018 13:46

Çakır Ailesi SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine bağışta bulunarak iki hasta odasını tefrişat yaptırdı. Kardiyoloji servisindeki iki hasta odasına İrem Çakır ve Ayşe Erdoğan’ın adı verildi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Taylan Oksay, Başmüdür Mehmet Uygur, Müdür Yardımcısı Erdoğan Taşçıoğlu ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Münire Çakır’ın katılımı ile düzenlenen programla bağışçı aileye plaketleri takdim edildi. Kendilerine hastaneye bağışta bulunma fırsatını sağladıkları için hastane idaresine teşekkür eden Çakır Ailesi, hastanelere yapılan bağışların çok önemli olduğunun altını çizdi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine yapılan bağışlar ile hasta odalarının tefrişat yapıldığını belirten Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur, hastalara en rahat ortamda hizmet verdiklerini söyledi.

Bağışların sevindirici olduğunu dile getiren  Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Taylan Oksay,  tefrişat yapılan odalarda nice hastaların şifaya kavuşması temennisinde bulundu.

Bu haber 450 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...