“Her konunun başında Türk varsa onlar ‘önce vatan’ diyenlerdir”

23 Ocak 2018 15:13

Türk Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türk Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak, “Isparta’mızın kıymetli Belediye Başkanı Yüksek Mimar Sayın Yusuf Ziya Günaydın beyi ziyaret etmeyi istemiştik, bugüne nasip oldu. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ediyoruz, kolaylıklar diliyoruz. Bundan sonra da sıkça ziyaret edip çalışmalarına destek olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Sendikamız ve arkadaşlarımız memleket sevdalı insanlar. Bu ziyaret benim için her bakımdan bir güzellik barındırıyor. Sendikamızın başında Türk geçiyor. Türk kelimesi geçen her yer itimat edilir, güvenilir. Memleketin öncülüğünü ve sevecenliğini yapabilir. Her konunun başında Türk varsa onların hepsi de memleket sevdalısı demektir ve önce vatan diyenlerdir. Bu sendikamızın beni ziyaret etmesi şereftir, hem bir gururdur. Arkadaşlarımıza bu ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 539 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...