DAVRAZSPOR KRİTİK VİRAJDA

20 Ocak 2018 12:54

Pembe-yeşilliler, pazar günü Konya Ereğlispor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışında önemli bir engeli daha kayıpsız aşmak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 15. Karşılaşmasını Konya Ereğlispor’la 21 Ocak Pazar günü Konya Ereğlispor’la oynayacak. Ereğli Şehir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Kayseri Bölgesi’nden Ramazan Haymana, Mustafa Göksu, Ramazan Erzin ve Selahattin Günaydın isimli hakemler  yönetecek.

LİDERLE PUAN FARKI 8

                Isparta Davrazspor, Konya Ereğlispor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışında önemli bir engeli daha kayıpsız aşmak istiyor. Pembe-yeşilliler, 29 puanla ikinci sırada bulunuyor. 14 maçta 8  galibiyet, 5 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Isparta Davrazspor, rakip fileleri 31 kez havalandırırken kalesinde 14 gol gördü.

EREĞLİSPOR TAKVİYE YAPTI

                8 puanla ligde kalma mücadelesi veren Konya Ereğlispor ise geçtiğimiz hafta Sarayönüspor’la deplasmanda oynadığı maçtan puan çıkarmıştı. Konya temsilcisi yaptığı transferle çıkışa geçmek amacında.

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 37 puanı bulunan lider Serik Belediyespor, Karaman Belediyespor’la zorlu bir maça çıkacak. 26 puanı bulunan Manavgat Belediyespor ise ligde kalma mücadelesi veren Manavgatspor’u ağırlayacak.  Kepez Belediyespor, Mut İdmanyurduspor’u ağırlarken,  Anamur Belediyespor, Gölhisarspor’u konuk edecek.  Akşehirspor ise Medcem Silifke Belediyespor’u, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak.

 

Bu haber 373 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...