Isparta karması çeyrek finalde

18 Ocak 2018 18:46

Anadolu Yıldızları Ligi Voleybol Grup Müsabakalarına katılan Isparta Erkek takımı, çeyrek finale yükseldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında hayata geçirilen ve Türkiye’nin önemli spor organizasyonlarından biri olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesi yeni yetenekleri Türk sporuna kazandırmaya devam ediyor. ANALİG 2017-2018 sezonu Akdeniz Bölgesi Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Grup Müsabakaları Karaman’da yapıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan Voleybol Grup Müsabakalarına kız ve erkek takımı olarak 9 ilden 18 takım toplamda 252 sporcu katıldı.

Heyecanın üst seviyede olduğu müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Isparta Erkek Takımı çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara başarı belgeleri ve madalyaları takdim edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise çeyrek finale yükselme başarısı gösteren sporcular, beden eğitimi öğretmenlerine ve  İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Utku Turan'ı  tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...