Başkan Özmeral, pazarcıların isteğini yerine getirdi

21 Ocak 2013 19:22

Eğirdir Perşembe Pazarı’nda yoğurt, peynir satılan yerle sıra dükkânlar arasında kalan bölgede tezgâh açanların haklı isteklerini yerine getiren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e tam not verildi.

Tezgâh açtıkları yere vasıtalar girmediği için mallarını çok zor şartlarda uzaklardan sırtlarında taşıdıklarını belirten satıcıların sesine kulak veren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, tuvalet ve kahvehane arasındaki duvar engelini kaldırıp Kale tarafından vasıtaların sabah ve akşam grip çıkabileceği bir rampayı yaparak problemi çözdü. Ayrıca rampa yanından yağ, yoğurt satılan çeşme tarafına doğru çıkış için yeni bir merdiven yapıldı.

Yapılan hizmeti gören pazarcılar, Başkan Özmeral’e “Allah Sizden Razı Olsun” diyerek teşekkür ettiler. Pazarcılar, Başkan Özmeral için, “Bizi dinlediniz, bizim sesimize kulak verdiniz ve sözünüzü yerine getirdiniz. Verdiği sözü yerine getiren Başkanımızı buralarda görmek bizleri fazlasıyla sevindiriyor. Allah sizden razı olsun” diyerek sevinçlerini paylaştılar.

Başkan Özmeral, “Bunlar bizim vazifemiz. Yeter ki yaptığımız iş doğru ve faydalı olsun. İsteğinizde haklıydınız ve biz de sözümüzü yerine getirdik. Buradan sadece sizler değil, pazarı dolaşan halkımız da istifade edecek. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Pazarı dolaşan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e Pazar esnafının yanında rampadan geçen vatandaşlar ve bilhassa arabası olan yaşlılar teşekkür etti. 

 

Bu haber 794 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...