Demirbilek’ten, Başkan Özmeral’e Teşekkür Ziyareti

21 Ocak 2013 19:19

Şehit Ömer Tunçbilek’in cenaze töreninde Eğirdir Belediyesi’nin yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Gökçehöyük Kasabası Belediye Başkanı Veli Demirbilek ve muhasebeci Bilal Bozkurt, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Gökçehöyük Kasabası’nın CHP’den Belediye Başkanı Veli Demirbilek, “Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’in katkıları çok büyüktür. Eğirdir Belediye Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Gökçehöyük Kasabası Belediye Başkanı Veli Demirbilek, “Şehidimizin cenaze töreninde Eğirdir Belediye Başkanımızın ve personelinin büyük katkı ve destekleri olmuştur. Siyaseten bizler gelip geçiciyiz. Hizmetlerimiz kalıcı olacaktır. Şehidimizin cenazesindeki Eğirdir Belediyesi’nin hizmetleri büyüktür ve unutulmayacaktır. Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile eğitimci meslektaş olduklarını belirten Başkan Veli Demirbilek, “Mesleğim öğretmenlik. Başkanımız da eğitimci. Hem eğitimci olarak hem de Belediye Başkanı olarak meslektaşız. Öğretmen dürüsttür, öğretmen çalışkandır. Bizler halkımıza hizmet etmek için varız.” dedi.

Nüfusu 2 binin altına düşüp kapatılacak belediyeler arasında yer aldıklarını belirten Başkan Veli Demirbilek, “Kanun ne diyorsa biz ona uyarız. Devletimizin aldığı bir karar var. Biz de bu karara uymak mecburiyetindeyiz. Yapacak birşey yok” dedi. Veli Demirbilek, “Az bir borcumuz var, alacaklarımız da var. Önümüzdeki sürede bu borçlarımız da ödenmiş olacaktır” açıklamasında bulundu.

Gökçehöyük Kasabası Belediye Başkanı Veli Demirbilek ve muhasebeci Bilal Bozkurt’un nazik ziyaretinden dolayı Başkan Özmeral, memnuniyetini belirterek, “Sizler bize kasabanızda müsaade ettiniz. Biz de şehidimiz için vazifemizi severek yaptık. Şehidimize hep birlikte en son vazifemizi yerine getirdik. Düşünüp, teşekkür için zahmet edip gelmişsiniz, ben de sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

Bu haber 1038 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...