SGK Müdürü Karagöz öğrencileri bilgilendirdi

26 Aralık 2017 19:40

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Karagöz Gönen İlçesi Güneykent Kasabasında bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerde Sosyal Güvenlik bilincinin küçük yaşlarda oluşturulması amacıyla hazırlanan ‘Güven İle Güvenli Sigortalılığa’ kitabının tanıtımı ve çizgi filminin sunumu için Güneykent Belediye Başkanı Müh. Fahretdin Gözgün ile birlikte Güneykent Yunus Emre İlkokulunda  öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Karagöz, Sosyal Güvenliğin önemi, neden sigortalı olmamızın gerektiği, sahte sigortalılık ve kayıt dışı istihdam konularında bilgilendirmede bulunuldu.

Öğrencilere ‘Güven İle Güvenli Sigortalılığa’ kitabı hediye edildikten sonra hep beraber ‘Güven İle Güvenli Sigortalılığa’ çizgi filmi izlenildi.

İl Müdürü Hüseyin Karagöz, İlkokul Müdürü Halime Gözgün ‘e teşekkür etti ve tüm öğrencilerden SGK ile ilgili mektup yazmalarını ve en güzel mektubu yazanı ödüllendireceğini ifade etti. Eğitim hayatlarında başarılar diledi.

İl Müdürü Karagöz, Belediye Başkanı Gözgün ile birlikte kendisi küçük hedefi büyük Güneykent beldemizin Gülderen Kadınlar Tarımsal kalkınma Kooperatifi, Üretici Gül Kadınlar Derneği (Gülkader) ve Güneykent Kozmik A.Ş. ‘de incelemelerde bulundu.

Halıcılık, dikiş nakış, gıda ürünleri ve tarım işleriyle uğraşan bayanlara Sosyal Güvenliğin önemi, EK-5 Tarım sigortalılığı, isteğe bağlı sigortalılık, emeklilik şartları ve kayıt dışı istihdam konularında bilgilendirme yapan İl Müdürü Karagöz, bayanların  Sosyal Güvenlik hakkındaki sorularını da cevaplandırdı.

İl Müdürü Karagöz aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunan Güneykentli kadınlara gayretlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Güneykent Belediyesini ‘de ziyaret eden İl Müdürü Hüseyin Karagöz, Belediye Başkanı Müh. Fahretdin Gözgün ‘e misafirperverliklerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Bu haber 421 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...