Muhtaç ailelere ücretsiz baca temizliği hizmeti

22 Aralık 2017 13:01

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Şenol Dede, soba kuran vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Baca temizliğinin önemine dikkat çeken Şenol Dede, İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Isparta genelinde yardıma muhtaç ailelerin baca temizliğini muhtarlar aracılığıyla ücretsiz yapıldığını söyledi.

Baca temizliğinin önemine dikkat çeken İtfaiye Müdürü Şenol Dede, baca temizliğini yetki belgesi olan kişilere yaptırmalarının daha doğru olacağını söyledi.

İtfaiye Müdürü Dede, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatı İle yardıma muhtaç ailelerin baca temizliğini muhtarlar aracılığıyla ücretsiz yapıldığını vurguladı. Baca temizliği konusunda karbon monoksit zehirlenmelerine karşı sayın başkanımızın da hassasiyet göstererek de mahallelerimizde yardıma muhtaç olan ailelerin muhtarlara müracaatı ile muhtarlarımızla birlikte işbirliği yaparak bu vatandaşlarımızın tıkalı olan bacalarını ücretsiz temizliyoruz. Bu yıl 30'un üzerinde vatandaşımızın bacalarını temizlettirdik. Baca temizliği ile ilgili vatandaşlarımız uyarıları dikkate alıyorlar 2016 yılında müdahale ettiğimiz baca yangını 50 iken bu baca yangını 2017 yılında 36’ya düştü evlerimizde işyerlerimizde yangın ve zehirlenmelere karşı mutlaka bacalarımızı ve davlumbazlarımızı mutlaka temizlettirmemiz gerekiyor bu konularda vatandaşlarımızı uyarıyoruz.

Bu haber 440 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...