Gençlik Merkezi’nden Kitap Okuma Halkası

21 Aralık 2017 19:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Kitap Okuma Halkaları Programımızı gerçekleştirdik.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Kitap Okuma Halkaları programını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in makamında gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireylerin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla gençlerde okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olacağını düşündüğümüz proje ile gençlerde muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneği geliştirmelerini hedeflediğimiz çalışma kapsamında Isparta Gençlik Merkezi ve gönüllü gençleri olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Murat GEVREK’i ziyaret ettik.

Gençler ziyaret süresince İl Müdürümüz Murat GEVREK Bey ile hasbihal ederken Gençlik Merkezi gönüllülerimizle yaptığımız çalışmalardan uzun uzun bahsettik. Maksat ve gayemizi ifade ettikten sonra Kitap Okuma Halkaları programını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat GEVREK ile birlikte Mustafa KUTLU’nun 'Ya Tahammül Ya Sefer' kitabını okuyarak gerçekleştirdik. Kitap Okuma Halkaları projemizin daimi üyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK ile ziyaretin sonunda yapılacak Kitap Okuma Halkaları programında tekrar görüşmek üzere sözleştik.

Kendilerine göstermiş oldukları muhabbet ve misafirperverlikten teşekkürlerimizi ilettik” denildi.

 

Bu haber 379 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...