Ispartaspor maçlarını Eğirdir’de yapmak istiyor

19 Ocak 2013 13:32

Süper Amatörde mücadele eden Ispartaspor, Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıktıkları takdirde müsabakaları Eğirdir’de yapma kararı aldı.

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, süper amatör liginde ilk yarıyı lider tamamladıklarını belirterek, Bölgesel Amatör Lige çıktıkları takdirde maçları Eğirdir’de yapma kararı aldıklarını söyledi.

Başkan Savlu, “Bu kararımızı almamızdaki büyük sebeplerden birisi de Eğirdir Belediye Başkanımızdır. Sağolsun Başkanımız biz ne zaman antrenman yapmak istediysek Eğirdir Belediyesi’nin sahalarının kapılarını bize sonuna kadar açtı. Eğirdir’de kamp yaptığımız sürece sahaları istediğimizde ücretsiz olarak kullandık. Sahaların bakımı da çok güzel. Bu sebeple önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olursak, kesinlikle maçlarımızı Eğirdir’de yapacağız. Bu da şu demektir. Eğirdir’e bir çok ilden ve ilçeden takımlar ile taraftarları gelecek, turizm açısından, ekonomik açıdan da canlılık kazandırılmış olacaktır” dedi.

Ispartaspor Başkanı Savlu ve futbolcuların ziyaretinden oldukça memnun kalan Başkan Özmeral, “Sizlerin ziyareti bizi mutlu etti. Eğirdir Belediyesi olarak bütün takımlara sahalarımız sonuna kadar açıktır. Biz sporu ve sporcuları fazlasıyla seviyoruz, destekliyoruz. Kamp için Eğirdir’e gelen takımlarımız Belediyemizin sahalarından ücretsiz faydalanabilir. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanırsanız maçlarınızı Eğirdir’de yapmanız bizi mutlu eder, sevindirir. Bu faaliyetlerden halkımız da istifade edecektir.” dedi.

Ziyaret sonrasında Belediye önünde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Başkan Özmeral, Ispartaspor Başkanı Savlu ve futbolculara başarılar diledi.

Başkan Özmeral’e yapılan ziyarette Belediye Meclis Üyesi Mehmet yaşar, İstanbul’dan gelen YEKSAV Başkanı Ethem Güleryüz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer de sporcularla birlikte oldular.

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...