“MHP’Lİ Belediyeler tribüne oynamıyor görev aldıkları şehre hayat veriyorlar”

18 Aralık 2017 19:07

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, Bilecek Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve beraberindekiler, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Belediyesi ile Bilecik Yenipazar Belediyesinin yapmış olduğu yatırımlar, yeni projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarete MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, Bilecik Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Yağar ve İl Genel Meclisi Üyesi Osman Varolu katıldı.

Ziyarette konuşan Bilecik Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, “Meslek büyüğümüz Yusuf abimizin tecrübe, deneyimlerinden istifade etmek için kendisini ziyaret ettik. Bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Yanına gelmeden önce Isparta’da gezdik, hakikaten Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanının elinin değdiği her haliyle belli. Şehrin görsel anlamda, gelen misafirlerde hoş bir seda bırakacak anlamında ilçemize ne gibi bir yatırım olabilir, bu konudaki tecrübelerinden yararlanmak için sayın başkanımızı ziyaret ettik” dedi.

Daha önceki ve şu anki gelişlerinde de Isparta’yı gezme fırsatı bulduklarına değinen MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk da, “Isparta adına yakışır gül gibi bir şehir olmuş. Başkanımız ve ekibinin ellerine sağlık. MHP’li belediyeleri bir hayli gezdim. MHP’li belediyeler devlet imkanlarından son derece az yararlanmalarına rağmen Türkiye’de belediyecilik dersi veriyorlar. MHP’li belediyeler tribüne oynamıyor. Görev aldıkları şehre ruh veriyorlar, hayat veriyorlar. Bizlerde değerli belediye başkanlarımızı ziyaret ederek ‘onlardan ne öğreniriz de ilimize ne kazandırabiliriz’ çabasındayız. Ben kendilerine teşekkür ediyorum, iyi ki MHP’liyiz” görüşlerinde bulundu.

Misafirlerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, ziyaretlerden ilham aldıklarını, projeler, yatırımlar, sanatsal ve ekonomik boyutlar ve çözümlere yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Günaydın, “Bu ziyaretler bizlere karşılıklı çok faydalı oluyor. Devlet yardımlarını almadan nasıl yatırım yapabiliriz, para kazanabiliriz yönünde görüşmeler yapıyoruz. Biz araştırmacı ve yatırımcı belediyeleriz. Milliyetçi Hareket Partili belediyeler bu olaydan dolayı yeni bir gelişim ortaya çıkıyor. Arayış çıkıyor, devletten yardım alırım, nasıl olsa şunu yaparım deyip de gece yatağa yattığı zaman mışıl mışıl uyumuyor Milliyetçi Hareket Partili belediyeler. İşte o zamanda netice olarak çözümcü oluyoruz” dedi. 1999 yılında yazmış olduğu ‘Türk mimarisinin modernliği’ konulu kitabını örnek gösteren Günaydın, “Kitabın üzerine sadece bir kelime yazmışım, o da arayış. İşte bizim belediyelerimizde bu kelime ön planda, biz bir arayış içerisindeyiz. O yüzden bu ziyaretlerden ben çok memnun kalıyorum. Karşılıklı görüşmelerle görüş açımız genişliyor. Birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinde kardeşlik vardır. Belediyecilik anlamında bizler çok farklı yerlerde farklı çözümler bulan ve farkındalık oluşturan belediyeleriz. Bu ziyaretleri çok önemsiyorum ve karşılıklı fayda alıyorum. Bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

 

 

Bu haber 398 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...