“Biz sadece üyelerimize iftar veriyoruz”

13 Ağustos 2012 22:56

 

Yerel – Hizmet – Sen Isparta Şubesi tarafından üyelerine yönelik iftar yemeği düzenlendi. Şube Başkanı Suat Tanyeri; “Biz başka sendikalar gibi iftarımıza siyasileri davet etmedik. Sadece üyelerimize yönelik bir iftar programı gerçekleştirdik” dedi.

 

Kamu – Sen’e bağlı Yerel Hizmet – Sen Isparta Şubesi’nin geleneksel iftar programı geçtiğimiz Cuma günü Iyaş Restaurant’ta gerçekleştirildi. İftar yemeğine çok sayıda üye katıldı.

TANYERİ; “BU YIL İKİ AYRI İFTAR PROGRAMI YAPIYORUZ”

İftar sonrası bir açıklama yapan Yerel Hizmet  - Sen Isparta Şubesi Başkanı Suat Tanyeri; “Bilindiği gibi biz sendika olarak her yıl iftar yemeği düzenliyoruz ve bunu artık geleneksel hale getirmiş durumdayız. Üye sayımız bir hayli fazla olduğu için bu Ramazan ayında iki ayrı iftar programı düzenledik. Bunlardan birincisini bugün gerçekleştiriyoruz. Bugünkü iftar programımıza İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Atabey, Gönen ve İslamköy Belediyelerindeki üyelerimizi davet etti. Pazartesi günü ise Isparta Belediyemizdeki üyelerimiz için ikinci bir iftar programı düzenleyeceğiz.

“BİRLİK VE BERABERLİK PEKİŞİYOR”

Bu iftar programları ile üyelerimizin arasında birlik – beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlıyoruz. Bugünkü iftarımız gerçekten bu anlamda güzel bir program oldu. Ben katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

“BİZ SADECE ÜYELERİMİZİ DAVET ETTİK”

Biz iftar programlarımıza sadece üyelerimizi davet ediyoruz ve son derece sade bir program yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde bazı sendikaların düzenledikleri ve siyasiler başta olmak üzere herkesin katıldığı iftar programları gördük” dedi.

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...