Tescil belgelerini anında alabilecekler

18 Ocak 2013 16:41

Vatandaşlar, noterlerde satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra (plaka değişikliği talebinde bulundukları satış işlemleri dışında) tescil belgelerini 3-5 dakika içerisinde Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nden alabilecekler.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: “Müdürlüğümüz Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne tescil işlemleri için gelen vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak amacıyla işlemler esnasında karşılaşılan sorunların çözümü ve yeni yöntemlerin geliştirilmesine yönelik 10 Ocak 2013 günü Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcımız moderatörlüğünde il merkezimizde faaliyet gösteren noter temsilcilerinin katılımı ile toplantı düzenlenmiştir.

Görülen sorunlar ve çözüm önerileri tartışılarak, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin en aza indirgenmesi yönünde görüş alış verişinde bulunulmuştur. İş gücü ve zaman kaybının azaltılması ve alınacak tedbirler tespit edilerek gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Vatandaşlarımız noterlerde satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra (plaka değişikliği talebinde bulundukları satış işlemleri dışında) tescil belgelerini 3-5 dakika içerisinde Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüzden alabileceklerdir.

Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaş odaklı kaliteli hizmet anlayışımız kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur”.

 

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...