Eğirdir’de Kitap Evi hizmete girdi

16 Ocak 2013 17:24

Eğirdir Cami Mahallesi’nde yeni bir iş yeri açıldı. Kültür Kitap, Oyuncak, Hediyelik AVM hizmete girdi.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yeni hizmete giren iş yerini ziyaret ederek hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

İşletmeciliğini Hasan Sakarya ve oğlu Mustafa Sakarya’nın yaptığı Kültür Kitap, Oyuncak, Hediyelik AVM’de kırtasiyeden, hediyelik eşyaya, dini kitaplardan oyuncak çeşitlerine varıncaya kadar çeşitli mallar rafları doldurmuş bulunuyor.

Öğrencilerin ihtiyacına da cevap veren Kültür Kitap, Oyuncak, Hediyelik AVM’de, kitaplarda büyük fiyat indirimlerinin yapılması ve güncel hikâye ve romanların fazlaca bulunması kitapseverleri memnun ediyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Kültür Kitap, Oyuncak, Hediyelik AVM’nin Eğirdir’e hayırlı olmasını dilerken, raflarda zengin çeşitlerin yer almasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yeni mağaza sahipleri Hasan Sakarya ve oğlu Mustafa Sakarya’yı tebrik eden Başkan Özmeral, “Küçük dükkanların mağazaya dönüşmesi bizi sevindiriyor. Bu cadeye güzellik ve canlılık getirdiniz. Halkımız ve bilhassa çocukların çok memnun olduğu görülüyor. Bundan dolayı sizi tebrik ediyorum.  Böyle mağazaların ilçemizde çoğalması hepimizin arzusu olmalıdır. Eğirdir’imize ve saygıdeğer halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kültür Kitap, Oyuncak, Hediyelik AVM işletmecileri Hasan Sakarya ve oğlu Mustafa Sakarya, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “İşyerimizin açılışında sağolsun Başkanımız her türlü desteği verdi. Bize kolaylık sağladı. İşyeri açma ruhsatlarında yaptığı büyük indirimi şimdi daha iyi anladık. Kendisinden Allah razı olsun. Mağazamız bütün halkımın hizmetinde. Allah’a şükür, alışverişlerimiz bereketli oluyor” dediler. 

Bu haber 829 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...