Türk-İş Isparta İl Temsilciliğinde Görev değişikliği

23 Kasım 2017 18:50

8 yıldır Türk-İş Isparta İl Temsilciliği görevini yürüten Teksif Isparta Şube Başkanı Sadık Kaya, temsilcilik görevini Tes-İş Isparta Şube Başkanı Osman Korkmaz’a devretti. Yapılan devir teslim töreninde Sadık Kaya, temsilciliği sağlık sorunları nedeniyle bıraktığını belirterek, yeni temsilciye başarılar diledi.

Kaya “Türk-iş 1952 yılında kurulan ulu bir çınardır. Türkiye’nin en büyük federasyonudur. 10 Mart 2009 yılında bu göreve getirildim. Bu emanet edilen ayyıldızlı bayrağı göklerden indirmedim. 23 Ağustos 2017 tarihinde sağlık sorunlarımdan dolayı Türk-iş yönetimi ile görüşerek istifa ettim. Yerime Tes-iş Şube Başkanı Osman Korkmaz atanmıştır. Kendisine hayırlı uğurlu olsun der, bu emaneti ilimizde en iyi şekilde koruyacağına inanıyorum ve güveniyorum. Yolu açık olsun” dedi

Türk-İş’in yeni Isparta İl Temsilcisi Osman Korkmaz ise, Kaya’ya bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde de çalışmaların aynen devam edeceğini kaydetti.

Korkmaz “Türk-iş İl temsilciliği görevini 14 Kasım itibari ile bizlere tebliğ edildi. 8 yılı aşkın bir süredir Sadık başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler de 2010 yılında geldiğimiz şube başkanlığımızdan bu yana Sadık başkanımız bizlerin bütün sorunlarını çözmüştür. Sağlık sebeplerinden dolayı İl temsilciliğini bırakması bizleri üzdü. Başkanımızın sağlığı da bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte yine beraber olacağımıza inancım tam. Eskiden olduğu gibi ilerleyen zamanlarda da bizlere yine abilik yapacak, bilgilerinden faydalanacağız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sadık Başkanımızın Teksif Şube Başkanlığı Görevi devam ediyor. Şube başkanlığında başarılar diliyoruz. En kısa sürede sağlığında acil şifalar dilerim” dedi Konuşmaların ardından Osman Korkmaz, Sadık Kaya’ya yaptığı çalışmalar nedeniyle Türk-İş adına bir plaket takdim etti.

 

Bu haber 464 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...