“İYİ PARTİ SİYASETİN TAM MERKEZİNDEDİR”

16 Kasım 2017 15:37

Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İYİ Parti'de kurucu il başkanlığı görevini alan Mustafa Şimşek dün basın mensupları ile bir araya geldi. Şimşek “Bizler hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün insanlarımızın düşünce, fikir ve inançlarına bakmaksızın muhabbetle kucaklamaktayız.” dedi

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde aralarında Isparta’nın da bulunduğu toplam 31 ile Kurucu İl Başkanı görevlendirmesi yapıldı. Bu kapsamda Isparta’da İyi Parti İl Başkanlığına Mustafa Şimşek getirildiği açıklanmıştı.

 “BU GÖREVİN ZOR VE MESULİYETLİ BİR GÖREV OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ”

Dün basın mensupları ile bir araya gelen İyi Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek; toplantıda şunları söyledi; “Hepinizin bildiği gibi İYİ PARTİ Isparta kurucu İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Yaklaşık bir haftadır bu zor ve kutsal görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.

Üzerimize tevdi edilen bu görevin zor ve mesuliyetli bir görev olduğu bilincindeyiz.

“CAMİAMIZ BÜYÜK BİR SABIR VE METANETLE BU SÜRECİ BU GÜNLERE GETİRMİŞTİR”

Ekibimizle birlikte gece gündüz çalışmaktayız, kamuoyumuzunda malumu olduğu üzere partimiz çok çalkantılı bir dönemden sonra 25 Ekim tarihinde büyük bir katılım ve coşku içerisinde kurulmuştur. Süreç çok sancılı ve sıkıntılı geçmiş camiamız büyük bir sabır ve metanetle bu süreci bu günlere getirmiştir.

Bundan sonra bize düşen görev hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün insanlarımızın düşünce, fikir ve inançlarına bakmaksızın muhabbetle kucaklamaktır.

“SİYASETİN TAM MERKEZİNDEYİZ”

Bize soruyorlar İYİ PARTİ siyasetin neresinde...?

Eğer bir yön belirtmek gerekiyorsa siyasetin tam merkezindedir. Biz yola çıktıktan sonra gördük ki; Türkiye’miz gerçekten bu şekilde bir siyasi anlayışa ihtiyaç varmış. Bunu halkımızın yoğun ilgi ve alakasından bariz bir şekilde anlıyoruz.

MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA HASAN BÜYÜKÇAM GETİRİLDİ

Isparta kamuoyunda yaptığımız uzun istişareler sonucunda Merkez İlçe Başkanlığımıza Isparta’nın tanınmış genç ve başarılı işadamlarımızdan Hasan Büyükçam uygun görülmüştür. Hasan Bey genç yaşına rağmen cemiyet hayatında ve ticari hayatta birçok başarıya imza atmış bir kardeşimizdir. Bu alandaki başarılarını siyasi hayatta da artırarak devam edeceğine inancımız tamdır. Çıktığımız bu kutsal yolda Allah bizi mahcup etmesin. Hepinize saygılar sunarız.”

 

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...