“Milli Görüş Belediyeciliğinin tadını tattıracağız”

14 Ocak 2013 18:49

Yerel seçimler için hazırlıklarını tamamlayan ilk parti olduklarını belirten Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay;  partisinin belediye başkan adayı ile 4 belediye meclis üyesini belirlediklerini söyleyerek, “Isparta’da Milli Görüş belediyeciliğinin tadını tattıracağız” dedi.

Saadet Partisi Isparta Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kahvaltı programı düzenleyerek, gazetecilerle bir araya geldi.

SP’Lİ KADINLARDAN

‘GAZETECİLER GÜNÜ’ KUTLAMASI

Basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini belirten Saadet Partisi Isparta Kadın Kolları Başkanı Sevim Gençay, Isparta’da görev yapan gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla zor koşullar altında mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalıştıklarını belirterek, ifade etti.

Programda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay ise; “Gazeteci kardeşlerimize, yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da mutlu, sağlıklı sıhhatli günler diliyoruz” dedi.

GENÇAY; “HÜKÜMET, GÜZEL SÖZDEN

 BAŞKA BİRŞEY VEREMEDİ”

Toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan İl Başkanı Gençay; “10 yıldır güzel sözden başka veremeyen bu hükümet yüzünden; artık işçi, memur, köylü, emekli, esnaf, yeni bir arayış içerisindedir. Çünkü insanlar 10 yıldır sadece güzel edebiyatlar dinlemektedir. Kazanımları her gün geriye gitmektedir. Onun için bu yeni arayış için Saadet Partisi olarak bizler, hem Isparta’da hem de Türkiye’de çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Cumartesi günü Konya’da 7 ilin katılımıyla bölge toplantısı yaptık. Çok güzel bir heyecan var.

“MECLİSTEKİ PARTİLERİN ŞİFA DİYE

VERDİKLERİ HAPIN AMBALAJI FARKLI”

Artık ilimizin de Saadet Partisine doğru koştuğunu görüyoruz. Teşkilatlarımız çok canlı. Zaten biz milletimize sürekli söylüyoruz. Mecliste bulunan bu partilerin ambalajları farklı, ama içindeki hap derviş hapı. 74 milyon insanımız bunlardan bir şey beklemesin. Neden derseniz; Kemal Derviş’i Amerika’dan getirdiler. 15 günde 15 günde yasa çıkardı, Avrupa uyum yasaları diye. Aşnı Derviş CHP’den Milletvekili oldu. Aynı Derviş şu anda 10 yıldır bu hükümete teşekkür etmekte ‘benim programımı benden iyi uyguluyorsunuz’ diye. Dolayısıyla bunların ambalajları farklı ama içindeki şifa diye verdikleri hap Derviş hapı. Bunlardan ekonomik olarak bir şey beklemek mümkün değil.

“MİLLET ARTIK YENİ BİR ARAYIŞ İÇERİSİNDE”

10 yıldır Avrupa uyum yasaları diye çıkardığımız yasalardan sonra işçimizin, köylümüzün, emeklimizin, esnafımızın, memurumuzun durumu ortada, sokakların durumu ortada. İyiye giden hiçbirşey yok. Onun için bu millet artık uyanmakta ve yeni bir siyasi arayış içerisinde. Biz de Saadet Partisi Milli Görüş partileri olarak geçmişte 10 ayda verdiğimiz zammı 15 yıldır bütün partiler iktidara gelmelerine rağmen veremediler, veremezler de.

“BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ HAZIR”

Biz Saadet Partisi olarak Isparta’da ilk seçim olan yerel seçimlere ilk hazırlıklarını tamamlamış bir partiyiz. Şu anda daha önce de söylediğimiz gibi Belediye Başkan Adayımız hazır. Belediye meclis üyelerimizden 4 tanesi hazır. İçinde Şehir Planlamacısı, Jeoloji Mühendisi, Avukat arkadaşlarımız var. Bu komisyon 10 tane ekip kurdu. Bayan ekiplerle beraber Isparta’daki muhtarlarımızı ve bütün protokolü, esnaf ve sanayi odalarını bu 4 ay içerisinde ziyaret edecekler.

“ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEYEREK

RAPOR HAZIRLAYACAĞIZ”

Biz partimizi anlatmaktan çok onların sorunlarını dinleyeceğiz ve bir rapor meydana getireceğiz. Bu raporla beraber belediye başkanımızla ve belediye meclis üyelerimizle beraber tekrar ikinci bir ziyaret yapıp bu sorunların çözümünün Saadet Partisinde olduğunu kendilerine aktaracağız. Bu çalışmalarımız; şu anda Isparta’da kadın kollarımız tarafından ev sohbetleri, mahalle ziyaretleri ve dernek ziyaretlerini yapılıyor. Diğer ile teşkilatlarımız da çalışmalarına devam ediyor.

“ISPARTA’YA MİLLİ GÖRÜŞ

BELEDİYECİLİĞİNİN TADINI TATTIRACAĞIZ”

İnşallah bu çalışmaların neticesinde Isparta’da Milli Görüş belediyeciliğinin tadını tattıracağız. Çünkü Refah Partisi döneminde belediyelerde devrim yaptık. Bu yaptığımız devrimlerden Isparta payını alamadı. Biz Türkiye’de ve Isparta’da ilk bombayı patlatacağız inşallah”. 

Bu haber 953 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...