AK Parti Senirkent, Gelendost ve Ş. Karaağaç kongrelerini tamamladı

30 Ekim 2017 18:13

Ak Parti’de 19 Ağustos’ta başlayan ilçe kongreleri süreci devam ediyor. Bir ara erteleme kararı da verilen kongreler konusunda Senirkent, Gelendost ve Ş. Karaağaç olmak üzere üç ilçede kongreler hafta sonu yapıldı.

GELENDOST’TA YENİ DÖNEM!

Gelendost Ak Parti ilçe kongresinde ilçe başkanı değişti. Bu dönem Sacit Cengiz devam etmezken yeni başkan Kazım Şenyurt oldu. Belediye düğün salonunda yapılan kongreye TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Milletvekili Said Yüce, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Belediye Başkanı Mehmet Sezgin katıldı

SENİRKENT'TE HEYBELİ İLE YOLA DEVAM

Senirkent'te ilçe kongresinde mevcut başkan Ak Parti Senirkent İlçe Başkanı Kadir Heybeli ile devam edilme kararı alınmıştı. Kongreye Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Genel Merkez Koordinatör Milletvekili Mehmet Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede Kadir Heybeli yeniden başkan seçildi.

Ş.KARAAĞAÇ’TA SELÇUK GÖKMEN TEKRAR SEÇİLDİ

Şarkikaraağaç Ak Parti İlçe Kongresi Kültürpark Düğün Salonunda yapıldı.

Kongreye TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ilçe belediye başkanları katıldı. Kongrede divan başkanlığını İl Başkanı Osman Zabun üstlendi. Kongrede ilçe başkanı Selçuk Gökmen yeniden seçildi.

Bu haber 476 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...