Zabun’dan yanıt gecikmedi

13 Ekim 2017 16:35

AK Parti ve MHP arasında Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı üzerinden başlayan tartışma büyüyor.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın açıklamalarına Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun’dan yanıt gecikmedi.  AK Parti ile MHP arasında devam eden karşılıklı tartışmaya bir yenisi daha eklendi. MHP İl Başkanı İsa Yalçın son yaptığı açıklamada AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’u milli mutabakatı bozmakla suçlamıştı. MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın yaptığı açıklamalara AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’dan yanıt geldi.

Konu ile ilgili olarak açıklamalar Başkanı Zabun şunları söyledi;

“MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın eline o kağıdı tutuşturanlar şunu çok iyi bilmeliler ki eğer bunu özellikle bir takım kavramların arkasına sığınmak suretiyle eğer bu süreci baltalamak istiyorlar ise buna milletimiz müsaade etmeyecektir.

Özellikle hele hele sürekli 15 Temmuzdan dem vuruyorlar 15 Temmuzla ilgili olarak da bu memlekette konuşacak son iki kişi kim olduğunu bu millet çok iyi biliyor. Allah kimseye o günleri tekrar yaşatmasın. AK Parti teşkilatı o gece tam kadro sahadaydı biz şunu da gördük sözde değil özde ülkücülerde oradaydı.

Bize hakarete varan sözler sarf edenler şunu iyi bilmelidir ki bizim aklımızın kırk tarafının kırkta birini onlara versek her ikisi kırk yıl bayram eder. Ben kendilerine yaptıkları açıklamaları aklıselim yeniden gözden geçirmelerini tavsiye ederim.” dedi

Bu haber 609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...