ARAKAN MÜSLÜMANLARI İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

26 Eylül 2017 18:28

Ekonomi Kulübü Isparta Şubesi, Arakanlı Müslümanlara yönelik zulme sessiz kalmadı. İl merkezinde düzenlenen kermesten elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi Müslümanlara gönderilecek. Bunun için Kızılay aracılık edecek.

Dünya’nın gözleri önünde zulüm gören Arakanlı Müslümanların yaşadığı dehşet karşısında Isparta yine uzanan el oldu. Ekonomi Kulübü Isparta Şubesi, yardım için kermes düzenledi. Ekonomi Kulübü Isparta Şubesi Başkanı Ali Bolat ve Kadın Temsilci Canan Aydın önderliğinde gerçekleşen kermesin tüm geliri Müslümanların ihtiyaçları için gönderilecek.

Özel İdare Parkı’ndaki kermeste konuşan Ali Bolat ve Canan Aydın, “Kermesimizi çok kapsamlı hazırladık. İkinci el ve sıfır eşya, yiyecek, ev tekstili, dekorasyon ve giyecek her türlü malzeme satışı olacak. Bugüne kadar düzenlenen en büyük kermes olacak. Çünkü Arakan’da bize ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Ekonomi Kulübü olarak Türk ve Dünya toplumunda bize ihtiyaç duyulan her konuda var olduğumuzu dünyaya haykırmak istiyoruz. Gelir, Kızılay Şubesi aracılığıyla Ankara Genel Müdürlük’ten direk Arakan’a gönderilecek. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Duyarlı halkımıza minnettarız” dediler.

Ekonomi Kulübü tarafından hazırlanan kermes, 5 gün sürecek ve her akşam 23’e kadar ziyaret edilebilecek.

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...