SGK İl Müdürü İş Dünyası Kayıtsız Kalmıyor Projesi Ödül Törenine Katıldı

28 Ağustos 2017 18:31

“İş Dünyası Kayıtsız Kalmıyor” projesi kapanış toplantısı 24 Ağustos 2017 tarihinde Isparta Barida Hotels’de yapıldı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ile Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın koordinatörlüğünde yürütülen “İş Dünyası Kayıtsız Kalmıyor” Projesi Isparta Barida Hotels’de düzenlendi.

Toplantıya Isparta Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin İnçeçam, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, proje koordinatörü Burdur MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, İş-Kur İl Müdürü Gürsel Öksüz ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleriyle birlikte İşverenler katıldı.

SGK İl Müdürü Hüseyin İnceçam’ında ödül verdiği gecede “İş Dünyası Kayıtsız Kalmıyor” projesinde bugüne kadar projede emeği geçenlere Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünce hazırlanan hediyeler ve teşekkür belgeleri verildi.

Proje Koordinatörü MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, “Proje kapsamında bir kişiye bile ulaşabildiysek bu başarıdır.” dedi. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen iş dünyası olarak her zaman bu tür projelere destek vereceklerini söyledi.

 

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...